Se destramă Petrolul? După Adrian Cristea şi Galamaz, încă un jucător pleacă! Destinaţia: FC Vaslui

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Jucătorii pleacă "pe capete" de la Petrolul, semn că Florian Walter nu are niciun interes să obţină mari performanţe cu această echipă.

Florian Walter este nemulţumit că autorităţile locale din Ploieşti  nu i-au oferit contractele de salubrizare pe care le-a cerut şi la Cluj. În aceste condiţii, patronul Petrolului, care este anchetat de DIICOT pentru transferul a jucători de la U Cluj la Petrolul, le dă drumul fotbaliştilor ploieşteni fără mari pretenţii. De exemplu, pe pe george Galamaz nu a cerut niciun ban.

Ultimul plecat de la Petrolul este Sebastian Cojocnean, care a semnat un contract cu FC Vaslui, conform ProSport. Fotbalistul a venit gratis la Vaslui, fiind declarat liber de contract şi a semnat pe trei ani cu echipa moldoveană. Cojocnean a fost dorit în vară şi de Steaua.   

Cristea s-a dus în Belgia după Rednic

Mircea Rednic i-a întins o mână lui Adrian Cristea, pe care l-a luat sub "aripa" sa la Standard Liege pentru un împrumut pe şase luni, cu opţiune de cumpărare.

"Este tot ce mi-am dorit şi ce mi-a lipsit în carieră, să joc într-un campionat străin, să demonstrez că sunt un jucător foarte bun. Era o şansă pe care nu o puteam rata, nu am altă opţiune decât să reuşesc", a spus Cristea pentru www.dolcesport.ro.

Atât Adrian Cristea, cât şi Mircea Rednic, se află într-o situaţie de "totul sau nimic": "Până în vară, Adrian Cristea trebuie să demonstreze ceva. Şi eu am contract tot până în vară, nu mai mult. Eu sper să mă ajute, nu să mă încurce, că de aia i-am luat", a spus Mircea Rednic, care îl doreşte şi pe dinamovistul Ţucudean la echipă.

Standard Liege a învins aseară pe Kortrijk şi a urcat până pe locul patru în clasament, însă e la 10 puncte de liderul Anderlecht, care are şi două meciuri mai puţin. Din fericire, în Belgia se organizează un play-off la finalul campionatului, iar punctele acumulate de-a lungul sezonului se înjumătăţesc.

Colonie românească în Cipru

O pierdere şi mai importantă pentru Cosmin Contra va fi plecarea lui George Galamaz la Anorthosis Famagusta, echipa antrenată de Rony Levy. Galamaz şi Levy au mai colaborat în trecut, atât la Steaua, cât şi la Unirea Urziceni. La Anorthosis, formaţie aflată pe locul 1 în campionat, este o colonie de fotbalişti care au trecut prin Liga I. Astfel, Levy îi antrenează pe Rui Duarte, Spadacio, Alexa şi Emil Jula. 

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite