Scos din lupta pentru titlu, Răzvan Lucescu e furios: „E un penibil!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Răzvan Lucescu îşi vede ruinate şansele la titlu, după incidentele din meciul PAOK Salonic - AEK Atena, care vor atrage o suspendare serioasă pentri gazde.

PAOK Salonic îşi aşteaptă pedeapa, după ce patronul lor, Ivan Savvidis, a pătruns cu un pistol pe teren şi cu gărzile de corp, ameninţând şi intimând arbitrul partidei. 

Răzvan Lucescu, cel care o dusese pe PAOK pe primul loc, cu şanse mari la titlu, vede cum munca a este aruncată la coş. 

"Sunt lucruri unice în istoria fotbalului. E incredibil! Cu AEK, atmosfera a fost fantastică, suporterii au făcut un spectacol. Cu Olympiakos o rolă l-a atins pe antrenor, iar ei erau pregătiţi să nu joace. Au ieşit imediat de pe teren. S-a dat meci pierdut cu 3-0. A fost un moment important. Am vrut să se joace pe teren, dar nu s-a putut.

Am fost învinşi în afara terenului. La două săptămâni după Olympiakos, situaţia a fost schimbată total. Din poziţia de lider am ajuns să jucăm cu AEK pentru a ne apropia de lider. Şi aşa, reuşim să marcăm, cu o strategie total schimbată. Dar după bucuria noastră de la gol, nu ştiu ce s-a întâmplat.

Golul a fost validat 3-4 minute, dar apoi nu ştim ce s-a întâmplat. Au fost proteste vehemente şi s-a creat senzaţia că golul ar putea fi anulat. După care a intervenit acel moment, intrarea patronului pe teren, AEK a ieşit de pe gazon, arbitrul a plecat şi el. Arbitrul a anunţat că meciul trebuie să reia.

Cei de la AEK au anunţat că vor să ştie de decizia de la gol înainte de a intra pe teren. S-a lăsat senzaţia că golul va fi validat. Iar cei de la AEK au refuzat să mai intre pe teren, menţionând că din motive de securitate nu vor.

Nu ştiu ce se va întâmpla până la urmă. Legat de patron, eu sunt 100% cu el. Nu comentez gestul, dar vă spun că e un om care a investit zeci de milioane de euro în echipa lui şi a vrut ca titlul să se joace pe teren. Iar în două săptămâni i s-a refuzat totul.

De antrenorul lui Olympiakos, ce să zic?! E un penibil, a fost o penibilitate incredibilă ceea ce a făcut. Cum poate vorbi un asemenea om cu jucătorii, să-i motiveze şi tot aşa? Am auzit că se va suspenda campionatul. Nu ştiu încă decizia oficială.

Eu ce ştiu că PAOK, astăzi, e lider cu 55 de puncte şi cu un meci mai puţin, cu Olympiakos. Iar în spatele acestei realităţi sunt situaţii urâte", a zis Răzvan Lucescu, antrenorul celor de la PAOK.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite