Ploieştiul fierbe! Febra finalei Cupei României a intrat şi în şcoli. 30.000 de "lupi galbeni" invadează Bucureştiul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Petrolul are mulţi fani şi în şcoli
Petrolul are mulţi fani şi în şcoli

Petrolul joacă din nou o finală de Cupa României, după 18 ani, şi tot oraşul este conectat la acest eveniment fotbalistic.

Practic,de câteva zile în oraş nu se vorbeşte altceva decât despre fotbal, iar febra finalei Cupei României a intrat şi în şcolile prahovene. Grupuri de copii s-au fotografiat cu steguleţe şi fulare în culorile clubului, iar conturi de facebook gem de mesaje de încurajatre pentru Bokila, Mustivar şi compania. La meciul de pe "Arena Naţională" sunt aşteptaţi aproape 30.000 de ploieşteni, un suport uriaş pentru echipa lui Cosmin Contra, care are mari probleme de lot .“Am muncit foarte mult ca să ajungem aici. Întâlnim o formaţie foarte experimentată, cu un lot care a fost creat pentru a juca în Champions League, o echipă care are, în fiecare compartiment, jucători ce pot să facă diferenţa. Din punctul meu de vedere, CFR este favorită, dar eu cred că dorinţa noastră de victorie va conta foarte mult. Sperăm să facem spectacol şi să aducem Cupa la Ploieşti după 18 ani”, a spus Cosmin Contra.

 “Avem destule probleme de lot, absenţe importante. În afară de Marinescu, Sauvadet şi Cristescu, accidentaţi, i-am pierdut şi pe Geraldo, jucătorul din apărare cu cea mai mare experienţă, şi pe Mircea Bornescu, în poartă. Dar, îl am pe Hamutovski, un jucător cu experienţă foarte mare, care a jucat în campionat puternice, care a câştigat titluri, şi sunt convins că atât el, cât şi toţi ceilalţi care vor intra pe teren, îşi vor face foarte bine treaba”, a continuat tehnicianul “lupilor”

“Ca şi experienţă, nu ne comparăm cu cei de la CFR. Voi încerca să-i fac pe băieţi să nu intre timoraţi. Am jucat trei finale şi ştiu foarte bine care este tensiunea de dinaintea meciului. Am încredere că-şi vor lăsa emoţiile la vestiare, că vor intra pe teren şi vor face ceea ce ştiu ei şi ce au demonstrat anul acesta, anume că suntem echipa care joacă fotbal, care îşi creează ocazii şi care face spectacol”, a conchis Contra.


Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite