Schweinsteiger a ameninţat un jurnalist într-o conferinţă de presă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Internaţionalul german al echipei Bayern Munchen, Bastian Schweinsteiger, prezentat deseori ca unul dintre responsabilii sezonului mediocru al formaţiei bavareze, a criticat dur un jurnalist, pe care l-a şi ameninţat şi insultat, joi, într-o conferinţă de presă

Schweinsteiger a început conferinţa de presă criticând un jurnalist prezent în sală. "Ceea ce scrii tu este o glumă, tu nu înţelegi nimic. Ar trebui să mă tratezi cu mai mult respect", a spus mijlocaşul.

Fotbalistul a părăsit apoi sala, după care a revenit pentru a vorbi, foarte scurt, despre meciul cu Schalke 04, programat la sfârşitul acestei săptămâni, în campionatul Germaniei. De această dată jucătorul l-a criticat, fără să îl numească, pe Arjen Robben, care şi-a manifestat recent regretul privind lipsa de autoritate a lui Schweinsteiger şi a lui Philipp Lahm, cei doi căpitani ai echipei Bayern.

"Eu când spun ceva toată lumea mă ascultă în vestiar", a precizat Schweinsteiger.

Echipa Bayern Munchen trăieşte un sezon dezamăgitor, marcat de incapacitatea de a se afla în fruntea clasamentului, de eliminarea din Liga Campionilor în faza optimilor de finală şi de demiterea tehnicianului Louis van Gaal.
 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite