Schumacher vrea să câştige campionatul în 2011

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Michael Schumacher a confirmat faptul că în sezonul 2011 va rămâne la actuala sa echipă, Mercedes GP, măturisind că obiectivul său pentru anul viitor este câştigarea campionatului.

Germanul a revenit acest sezon după o absenţă de trei ani, dar nu a reuşit să influeţeze absolut deloc până acum lupta pentru locul 1 în clasamentul piloţilor.

Întrebat dacă poate confirma că va concura pentru Mercedes GP anul viitor, germanul a replicat scurt: "Da", însă a elaborat răspunsul în momentul în care a fost întrebat despre obiective: "Este aşa cum am mai spus în ziua în care am revenit oficial în F1. Obiectivul este să câştig titlul. Pe asta mă concentrez şi de aceea sunt aici", a declarat germanul.

Schumacher crede că toată lumea a avut aşteptări prea mari de la el. "Sunt perfect mulţumit de performanţă? Probabil că este un mod greşit să spun asta. Există anumite aşteptări, dar trebuie să fii realist, pentru că este aproape imposibil să întâlnesc. Este nerealist să fiu plecat trei ani şi să încep cu o maşină care nu-mi permite să fac asta. Îmi voi acorda timp şi mă bucur de acest proces. Există suişuri şi coborâşuri care fac parte din sporturile cu motor. Sunt foarte încrezător că pot reuşi şi pe acest lucru mă concentrez", a spus el.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite