Scene şocante: Australienii au atacat o maşină, crezând că Djokovici se află în ea VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Captură video
FOTO Captură video

Dacă va rămâne la Melbourne, pentru a juca în primul Grand Slam al anului (17-30 ianuarie), liderul ATP va avea mari probleme în timpul partidelor sale. Deja, a apărut o „mostră“ din tratamentul care îl aşteaptă!

Novak Djokovici (34 de ani, 1 ATP) a scăpat, cel puţin pentru o noapte, de ameninţarea expulzării sale din Australia, după cum „Adevărul“ a scris aici.

Doar că, inclusiv dacă va fi lăsat să stea, la Melbourne, pentru a juca la Australian Open 2022, unde e deţinătorul trofeului, Nole va avea probleme mari! Pentru că, prezentat ca un antivaccinist într-o ţară în care peste 90% din oameni sunt vaccinaţi cu schemă completă, Nole e considerat un inamic al publicului!

Iar astăzi, pe străzile din Melbourne, s-au petrecut scene cu adevărat şocante! Pentru că oamenii au atacat o maşină în care au crezut că se află liderul ATP, după ce a fost scos din centrul de detenţie în care s-a aflat, în ultimele cinci zile. Atacul a fost atât de violent, încât a fost nevoie de intervenţia poliţiştilor, în forţă. Iată imaginile care vorbesc de la sine:

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite