Scârbit de România, vrea să muncească în Ungaria: „Dacă îmi dă Viktor Orban de lucru, mă duc mâine!“

Scârbit de România, vrea să muncească în Ungaria: „Dacă îmi dă Viktor Orban de lucru, mă duc mâine!“

Premierul Ungariei, Viktor Orban, a gestionat destul de bine criza apărută după pandemia de coronavirus

Ceea ce se întâmplă în ţară, cu idei absurde propuse în numele combaterii COVID-ului, i-a scos din sărite pe mulţi. Şi, unii văd o singură soluţie: plecarea din România.

Ştiri pe aceeaşi temă

România se laudă cu o mare victorie în ceea ce priveşte controlarea pandemiei, însă mulţi se întreabă în ce constă această victorie, mai ales dacă facem o comparaţie între cifrele noastre şi cele ale ţărilor vecine.
 
Mai mult, acum când viaţa a revenit la normal, după relaxări succesive ale restricţiilor în mai toată Europa, noi abia ne pregătim de o a doua etapă, dar cu multe sincope şi luând decizii neclare, de pe o zi pe alta. Iar situaţia sportului e doar o altă confirmare în acest sens. Prin comparaţie, pe când la noi se vorbeşte, haotic, despre reluarea competiţiilor, în Ungaria, ele nu doar că au reînceput de mult, dar deja se şi organizează cu public în tribune, civilizat, cu respectarea normelor de distanţare socială, după cum „Adevărul“ a arătat aici.
 
Această diferenţă care există între noi şi restul Europei i-a indignat pe mulţi şi, potrivit celor de la brasov.net, antrenorul Marin Barbu, care, în prezent, pregăteşte formaţia secundă a celor de la Sepi, a avut o reacţie dură pe Facebook.
 
Ce a scris Marin Barbu?
 
*Niciun partid politic politic nu a comentat deciziile acestui guvern vizavi de activitatea fotbalistică.
 
*Când spui numele unui politician, indiferent că e Iohannis, Băsescu, Ponta sau Ludovic Orban – pe ultimul chiar nu îl cunoaşte nimeni – nu reacţionează lumea.
 
*Dacă spui Hagi, Nadia sau Ilie Năstase, cu bune cu rele, îi cunoaşte lumea şi în jungla Amazoniană! Asta e diferenţa. Toată familia mea are cetăţenie maghiară, voi cere şi eu şi dacă Orban Viktor îmi dă un serviciu în Ungaria, mâine plec!
 
 
*În ţară totul este pe dos, cei care dau legi sunt primii care nu le respectă. 
 
*P.S. La copii şi juniori au terminat tot: 6 luni de pauză indiferent de disciplină. Vă doare undeva de copiii ţării
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările