Scandalul de la hochei afectează şi fotbalul: Imagini dezgustătoare la meciul Craiova-Sepsi VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Hochei

Într-un moment în care tot apar detalii şocante despre participarea naţionalei de hochei la Mondialul de la Ljubljana (Slovenia), din păcate, şi Liga I îşi dă un „autogol“ destul de urât din cauza unor manifestări xenofobe.

În sportul românesc, rezultatele lipsesc cu desăvărşire şi ne-am specializat în dezvoltarea unor subiecte scandaloase, fără legătură cu competiţia în sine. 

Ceea ce se întâmplă cu naţionala de hochei, ajunsă în centrul unei poveşti care tot ia amploare, după cum Adevărul a scris aici, e ultimul exemplu în acest sens. Din păcate, Liga I de fotbal şi-a pătat şi ea imaginea, după un meci de play-out disputat, luni seară, în Bănie: „U“ Craiova – Sepsi (0-5).

Pe parcursul întâlnirii, arbitrul Adrian Cojocaru a fost nevoit să oprească de două ori partida. Mai întâi, în minutul 20 din prima repriză, iar apoi pe final, în minutul 89. De fiecare dată, motivul a fost acelaşi: scandările xenofobe din tribunele „Ion Oblemenco“ din partea fanilor Craiovei. De altfel, aceste scandări dezgustătoare s-au putut auzi foarte clar în timpul transmisiei, după cum reiese şi din imaginile furnizate de Prima Sport pe contul de Youtube:

   

Întrebat după meci despre comportamentul fanilor olteni şi dacă acesta are legătură cu scandalul de la hochei, antrenorul Craiovei, Nicolo Napoli, a încercat să „dribleze“ un răspuns clar, probabil, din dorinţa de a nu intra în conflict cu susţinătorii Craiovei.

„Nu comentez deloc. Mă gândesc doar la fotbaliştii mei, la joc. Nu ştiu, cred, posibil (n.r. - să aibă legătură cu meciul de hochei), dar nu mă bag. Eu vorbesc de fotbal“, a comentat Napoli.

CITEŞTE ŞI:

Sepsi, echipa finanţată din Ungaria, joacă finala Cupei României: Patronul a explicat ce imn va cânta

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite