Scandalul continuă la Rapid: „Massone e o mizerie de om! Poate stă mai mult în România decât şi-a propus”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Adrian Zamfir, Ze Maria şi Angelo Massone FOTO Mediafax
Adrian Zamfir, Ze Maria şi Angelo Massone FOTO Mediafax

Italianul Angelo Massone este în posesia unui contract de vânzare cumpărare a acţiunilor cubului Rapid, act care este semnat de Adrian Zamfir pe 15 iulie.

Italianul Angelo Massone este în posesia unui contract de vânzare cumpărare a acţiunilor cubului Rapid, act care este semnat de Adrian Zamfir pe 15 iulie. Massone susţine că fie a fost păcălit, fie este patronul echipei giuleştene şi că intenţionează să facă o plângere penală împotriva fostului acţionar al clubului.  
Zamfir a reacţionat pe un ton vehement. „Massone e o mizerie de om. Acel contract este nul. M-a sunat din Italia şi m-a rugat să-l semnez prin fax pentru că are nevoie să-l arate oamenilor de la Juventus. Contractul are foarte multe clauze suspensive pe care Massone nu le-a respectat. Să fie serios cu plângerea penală, că poate îi fac şi eu pentru şantaj. Să ştie că o echipă de talia Rapidului nu se poate prelua cu vorbe, ci cu garanţii”, a spus fostul acţionar al echipei pentru „Adevărul”, îndreptând şi o ameninţare clară către Massone: „Să înceteze cu prostiile, că poate stă prin România mai mult decât şi-a propus!”.

"Cu Moraru e cert totul"l

La finalul lunii mai, Zamfir a cedat aproximativ 80 la sută din acţiuni către patru suporteri, însă această tranzacţie nu a fost înregistrată nici acum la Registrul Comerţului.  Valerii Morari a semnat la 25 iulie contractul de preluare a acţiunilor de la suporterii respectivi, însă aceştia – efectiv – nu erau adevăraţii proprietari ai clubului, ci tot Adrian Zamfir. „Cu Moraru nu e nicio problemă. Am semnat şi eu, şi suporterii, şi o să trecem tot prin Registrul Comerţului. Acordul cu Moraru e cel mai legal din lume şi nu poate fi contestat”, susţine Zamfir.  „N-am avut eu bani de salarii, dar uite că am promovat şi că am salvat clubul de la faliment. Eu am să rămân suporter al Rapidului, pentru că din postura asta poţi să înjuri tu, în loc să fii înjurat”, a încheiat el râzând.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite