Scandalos: Dan Petrescu e îndemnat să plece din ţară de Gigi Becali! Cum a fost ironizat fostul mare fotbalist

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dan Petrescu
Dan Petrescu

După ce a perfectat transferul lui Florinel Coman de la Viitorul, finanţatorul roş-albaştrilor şi-a adus aminte că CFR Cluj e la patru puncte de echipa sa după şapte runde.

FCSB transferă pe bandă, însă, deocamdată, în campionat, lider autoritar e CFR Cluj cu 19 puncte şi cu un golaveraj impresionant: 13-1!

Până la meciul direct, cei de la FCSB şi CFR se atacă, pe rând, pe tema arbitrajelor. După victoria de duminică, acasă, cu FC Voluntari, Dan Petrescu a mai aruncat o „săgeată“ spre rivalii săi. „Alte echipe vorbesc de arbitraje. Noi nu dăm pe Facebook. Să ne lase în pace. Cei care vorbesc să se uite la ei şi să ne lase în pace. Alte echipe dau goluri din ofsaid, după faulturi“, a declarat tehnicianul clujenilor.

Replica FCSB-ului a venit, astăzi, din partea lui Gigi Becali la Digi Sport.

Ce a spus?

„Să vă spun cum e cu Dan Petrescu. El e supărat că nu e furată Steaua, nu se mulţumeşte că nu e dezevantajată CFR! El vrea să fie Steaua furată. A ameninţat că vrea să plece din ţară? Să plece!

Noi n-am ţipat mai mult decât el. Nouă ne-au furat mingea din poartă şi el se ia de noi! Nouă ni s-au furat două puncte, lui ce i s-a furat? Vine la noi, pac, le dăm în cap. Îi batem de patru ori tur-retur. Să vezi ce o să ţipe atunci. Cum să dăm noi gol, el e Dan Petrescu, a venit în România.

El nu-şi dă seama că există lume aici care ţipă mai tare. Îl am şi pe MM aici. Mie nu-mi trebuie Facebook să vorbesc, eu vorbesc în direct. Convenţia lui să vină în România era ca Steaua să fie furată“, a acuzat Gigi Becali.

Numai în pielea celor de la CFR să nu fii...Veşnic dezavantajaţi de arbitri...Mă întreb cum rezistă. Bărbaţi adevăraţi, bravo :) Mihai Stoica pe Facebook
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite