Scandal uriaş la Barcelona. Guardiola îşi urmărea elevii cu ajutorul detectivilor particulari. Principalul client: Pique

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Guardiola  îl ţinea din scurt pe Pique FOTO barcablog.com
Guardiola  îl ţinea din scurt pe Pique FOTO barcablog.com

Ascultatul telefoanelor jucătorilor nu e ultima modă pentru a ţine sub control activitatea acestora în afara orelor de antrenament.

Presa din Spania scrie azi că fostul antrenor al Barcelonei, Josep Guardiola, era obsedat de faptul că jucătorii săi pierd nopţile prin cluburi, astfel încât a angajat o firmă de detectivi particulari pentru a sta pe urmele acestora. Principalul vizat de un comportament nesportiv a fost fundaşul Gerard Pique, bănuit căpetrecea în compania prietenilor. La un moment dat Pique s-a prins că este urmărit şi a raportat asta la club, dar oficialii catalani i-au zis că e victima paparazzilor. 

Ronaldinho îl strica pe Messi

Alţi fotbalişti pe urmele cărora Guardiola pusese detectivii erau Ronaldinho şi Deco, care la un moment dat îl luaseră sub aripa lor şi pe Messi şi umblau cu acesta prin baruri. Se spune că Guardiola urmărea foarte atent rapoartele detectivilor şi în funcţie de aceasta ţinea unii fotbalişti pe banca de rezerve sau chiar îi punea pe lista de transferuri. Nu întâmplător, Barcelona a renunţat la Ronaldinho, ope când acesta avea numai 28 de ani, şefii catalanilor temându-se că atitudinea boemă a acestuia l-ar putea strica şi pe Messi. 

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite