Scandal sexual în lumea tenisului: Organizatorii îi invită pe fani să vadă „cea mai sexy jucătoare din lume“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Eugenie Bouchard
Eugenie Bouchard

Atunci când Victor Hănescu a declarat pentru „Adevărul“ că în lumea jucătoarelor de tenis contează foarte mult şi aspectul fizic, nu doar rezultatele de pe teren, românul nu s-a înşelat deloc.

Tenisul feminin dovedeşte, sistematic, că mediatizarea unei sportive ţine nu doar de ce face ea pe teren, dar şi de cât de bine arată din punct de vedere fizic.

E o realitate regretabilă care s-a văzut acum, încă o dată, cu ocazia turneului WTA de la Bogota, după cum a scris prosport.ro. Concret, organizatorii i-au acordat un wild-card lui Eugenie Bouchard (114 WTA). Canadianca e în prim-plan, chiar dacă nu mai are rezultate, aproape exclusiv datorită aspectului ei fizic.

De această calitate a lui Bouchard s-au folosit şi organizatorii turneului de la Bogota (9-15 aprilie) pentru a-şi promova competiţia.

„Genie Bouchard e considerată cea mai sexy jucătoare din lume. Ea va fi în Columbia pentru WTA Bogota Cup. Nu rataţi şansa de a întâlni această femeie frumoasă! Vă aşteptăm“, a fost mesajul organizatorilor pentru fani.

Anunţul a provocat un scandal pe reţelele de socializare, mulţi fiind de părere că scoaterea în evidenţă a frumuseţii unei jucătoare pentru promovarea unui turneu de tenis e o decizie neinspirată.

Bouchard (114 WTA) a fost folosită pe post de mascotă la Bogota, chiar dacă pe tabloul principal se află sportive mult mai bine cotate, precum Kasatkina (11 WTA) sau Tatjana Maria (58 WTA).

CITEŞTE ŞI:

Halep s-a născut fragilă: Primul antrenor al Simonei a dezvăluit marea problemă de care suferă liderul WTA

Muguruza a tăiat în carne vie: Decizie drastică luată de rivala lui Halep, după un început de sezon slab

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite