Scandal sexist uriaş în Australia, izbucnit din cauza Serenei Williams şi a Simonei Halep

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Simona şi Serena
Simona şi Serena

Simona Halep şi Serena Williams au declanşat un scandal uriaş în Australia, după ultimele lor meciuri jucate la Melbourne.

Simona a învins-o pe Sofia Kenin, iar Serena pe Eugenie Bouchard, dar fanii nu au putut vedea meciurile lor la televizor. 

Cele două posturi cu acces general pentru public au preferat să transmită altceva, decât jocul numărului 1 mondial şi cel al celei mai titrate jucătoare prezente la Australian Open 

Televiziunile au transmis în locul acestora meciurile unor australieni, Alex Bolt vs Gilles Simon şi Alexei Popyrin vs Dominic Thiem, provocând furia fanilor, care au bombardat 

cu mesaje acuzatoare, susţinând că e vorba de sexism, câtă vreme au fost preferate două meciuri de băieţi, care chiar dacă sunt australieni nu sunt nici pe departe vedete. 

  

Revolta a luat proporţii şi pentru că după terminarea acestora, una dintre televiziuni a trecut la un film cu Arnold Schwarzeneger, în loc să dea imagini de la meciul de fete aflat în desfăşurare. 

Din partida Simonei Halep cu Sofia Kenin, spre exemplu, au fost difuzate la tv doar primele două gameuri din setul I şi finalul meciului. 

Alarmă la Melbourne! Probleme pentru Simona Halep înaintea meciului cu Venus Williams 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite