Scandal la retrogradare! Pandurii, nemulţumită că rivala Concordia joacă pe teren neutru în ultima etapă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Conducerea grupării Pandurii Târgu Jiu s-a arătat nemulţumită de faptul că una dintre rivalele în lupta pentru evitarea retrogradării, Concordia Chiajna, este avantajată de LPF, întrucât va disputa ultimul meci, cu FC Voluntari, în deplasare pe teren neutru, la Piteşti.

“Clubul Pandurii Lignitul Târgu Jiu a transmis azi către Liga Profesionistă de Fotbal o solicitare de respectare a imparţialităţii din partea LPF şi ISB care au anunţat azi programarea meciurilor din ultima etapă din playout. Conform acestei programări anunţate de LPF, meciurile care pot influenţa lupta pentru evitarea retrogradării în acest sezon au fost programate pentru duminică 4 iunie, cu începere de la ora 21.00, urmând ca meciul dintre FC Voluntari şi Concordia Chiajna să se joace la Piteşti, pe stadionul Nicolae Dobrin, deoarece echipa din Voluntari nu dispune de nocturnă pe propriul teren. De la aceeaşi oră ar urma să se dispute şi meciurile Gaz Metan Mediaş – Poli Timişoara şi FC Botoşani – Pandurii Târgu Jiu. Conducerea clubului Pandurii Târgu Jiu nu este de acord cu programarea anunţată şi a transmis azi respectarea R.O.A.F., art.11 al.4, şi programarea meciurilor care pot influenţa lupta pentru evitarea retrogradării din etapa a XIV-a a play-out-ului Ligii I de la ora 18:00, pentru a asigura şanse egale tuturor cluburilor implicate în evitarea retrogradării”, se arată într-un comunicat postat pe site-ul oficial al grupării. 

Oficialii clubului Pandurii Târgu Jiu vor ca toate cele trei partide să se dispute de la ora 18.00, astfel încât FC Voluntari să poată evolua pe teren propriu, şi cer ca reprezentanţii televiziunilor să nu impună ora de începere a meciurilor. "Solicităm acest lucru deoarece considerăm că trebuie să asiguraţi tuturor cluburilor implicate în lupta pentru evitarea retrogradării condiţii egale şi să dovediţi imparţialitatea în acest sfârşit de sezon. Clubul Sportiv Pandurii Lignitul Târgu Jiu vă solicită programarea jocurilor de la această oră, pentru ca partida dintre Voluntari şi Concordia Chiajna să se dispute la Voluntari şi nu la Piteşti, pe teren neutru, LPF favorizând gruparea din Chiajna prin aceasta programare. Clubul nostru va evolua la Botoşani pentru a încerca să se salveze de la retrogradare, Poli Timişoara la Mediaş, aşa încât considerăm normal, moral şi imparţial ca partida dintre Voluntari şi Concordia Chiajna să se joace pe terenul de la Voluntari. Ne dorim ca deţinătorii drepturilor TV să nu intervină în acesta luptă pentru supravieţuire, care trebuie dusă doar pe plan sportiv şi numai pe terenul de joc. Vă solicităm ca meciurile FC Botoşani - CS Pandurii Lignitul Târgu Jiu, Gaz Metan Mediaş – Poli Timişoara şi FC Voluntari – Concordia Chiajna să se dispute duminică, 4 iunie 2017, de la ora 18:00, aşa cum este prevăzut în ROAF, art.11 al. 4, pe stadioanele din Botoşani, Mediaş şi Voluntari. Dorim imparţialitate din partea LPF şi a deţinătorilor drepturilor TV. Toate cluburile trebuie să aibă şanse egale în ultima etapă”, se arată în solicitarea transmisă de conducerea clubului. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite