Scandal în privinţa fotbalistul anului în România: Avem nominalizările şi strigătul de nemulţumire al unui atacant

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fotbalul românesc duce din ce în ce mai mult lipsa fotbaliştilor de calitate, iar lista scurtă a candidaţilor la mult râvnitul trofeu dovedeşte acest lucru.

Modul în care s-au făcut programările pe acest final de an n-a fost singura nemulţumire a lui Ţucudean. 

Acesta e revoltat şi de faptul că Liga Profesionistă de Fotbal (LPF) nici măcar nu l-a inclus printre jucătorii nominalizaţi pentru titlul de „Fotbalistul Anului“. Aici, lupta pentru premiul care se va acorda la 3 decembrie se dă între Ciprian Tătăruşanu (Nantes), Răzvan Marin (Standard Liege) şi Alexandru Mitriţă (CS U Craiova).

„Eu merit să fiu jucătorul anului. Am câştigat campionatul, Supercupa şi am fost golgheterul campionatului trecut. Nici măcar nu m-au nominalizat. Trebuie să iau titlul mondial?“, a spus, ironic, Ţucudean. 

Prosport.ro a notat că cifrele îi dau dreptate vârfului legitimat la CFR Cluj. Ţucudean a reuşit 15 goluri în sezonul trecut şi a terminat, la egalitate cu Gnohere, în topul marcatorilor din Liga I, în timp ce Mitriţă a bifat 12 reuşite în sezonul trecut. În actualul sezon, jucătorul Craiovei stă mai bine cu zece goluri, faţă de cele opt ale lui Ţucudean, dar golgheterul de la CFR are şi trei reuşite la echipa naţională în 2018.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite