Scandal penibil în Canada! Bianca Andreescu, târâtă, fără voia ei, într-un conflict politic

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bianca Andreescu (19 ani) a fost sărbătorită în mai multe rânduri după ce a devenit prima jucătoare din Canada care a câştigat un turneu de Grand Slam.

Jucătoarea de origine română şi care a ales să reprezinte Canada a câştigat US Open şi a fost întâmpinată de mii de susţinători  la întoarcerea acasă. La una dintre festivittăţile organizate cu acest prilej a participat şi premierul Canadei, Justin Trudeau, care a ţinut un discurs în care i-a mulţumit jucătoarei şi părinţilor acesteia.

La finalul discursului, premierul a îmbrăţişat-o pe Bianca, gestul acestuia stârnind furia altor politicieni, care l-au criticat dur pe şeful executivului. "De ce atinge o adolescentă acest individ ciudat, de vârstă mijlocie?”, a scris Ezra Levant pe Twitter, politician conservator. 

Senatoarea Linda Frum a fost la fel de vehementă "Mulţi susţin că singurul lucru care contează este doar cum s-a simţit Bianca în timpul acestei întâlniri ciudate, dar asta nu este adevărat. În calitate de lider al Canadei, Trudeau ar trebui să fie un exemplu. Ce semnal transmite el despre comportamentul bărbaţilor puternici în preajma femeilor tinere”

Îmbrăţişarea dintre cei doi poate poate fi văzut aici, la momentul 2.06

La începutul lunii septembrie, Bianca Andreescu a câştigat turneul de la US Open după ce s-a impus în faţa Serenei Williams, scor 6-3, 7-5, într-o oră şi 39 de minute.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite