Scandal mediatic: Ce a păţit Emil Grădinescu pentru glumele cu tentă religioasă din timpul unui meci

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un telespectator care a urmărit, pe 25 august, la Telekom Sport, meciul Gaz Metan - FCSB 4-0, a hotărât să ia atitudine împotriva comentatorului partidei, Emili Grădinescu.

Deranjat de atitudinea crainicului, abonatul Telekom a reclamat comentariiile ironice din timpul meciului jucat în cadrul etapei a 7-a a Ligii 1 la Consiliul Naţional al Audiovizalului (CNA), anunţă paginademedia.ro

„Comentatorul meciului a folosit microfonul emisiunii pentru a face aprecieri jignitoare la adresa clubului FCSB si la adresa managementului acestuia, inclusiv cu privire la orientarea religioasă a patronului şi a antrenorului şi folosind pentru club apelativul F.C. Tămâia, fara a exista posibilitatea acestora de a reactiona in timp util”,  a scris telespectatorul în reclamaţie.

Conform statutului CNA, instituţia este obligată să analizeze reclamaţia, dar pentru moment nu s-ar fi găsit vreo neregularitate.

Iată o parte din expresiile încriminare, potrivit monitorizării de la CNA: 

„FCSB, cum spuneam, pe loc de baraj, locul 12… Preacuviosul din fruntea clubului a dirijat cel mai slab start de sezon din ultima jumătate de secol…
 

„Bogdan Vintilă, (...) ceea ce îl recomandă, în primul rând, ca antrenor al FCSB-ului este faptul că merge la biserică…”

„3 la 0. FCSB, crucificată!”

„… ultimele 20 de secunde ale unei partide care ne-a arătat un Gaz Metan foarte bine condus, cu mecanisme de joc eficiente, cu jucători buni, tehnici, iar, de cealaltă parte, FC Tămâia s-a făcut de râs!”
 

„FCSB, răstignită, pur şi simplu, va juca joi cu Guimaraes”

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite