Scandal pe drepturile tv. Dinu Gheorghe: "Să chemăm TAS-ul să împartă banii"

Scandal pe drepturile tv. Dinu Gheorghe:

Dinu Gheorghe (dtânga) e nemulţumit

Propunerea LPF care doreşte ca 20% din valoarea drepturilor TV, adică 5,5 milioane de euro, să fie condiţionată de folosirea la fiecare meci din campionat a cel puţin 5 jucători români, agită apele în fotbalul nostru.

Ştiri pe aceeaşi temă

Unul dintre contestatari este Dinu Gheorghe, preşedintele Astrei Giurgiu."Cei 20% sa-i împartă cluburile care joacă în Europa. Pentru că aceste cluburi fac un efort foarte mare să fie foarte bine din punct de vedere financiar. Cum adică, suntem locul 12, n-avem nicio problemă, nu ne deranjează fiscul, şi apoi împărţim 20%. Nu facem Daciada. Să se ducă să aducă bani de la el de acasă, nu pe banii noştri. Grila actuală a fost foarte bună. Dacă faci performanţă, joci şi bine, se uită lumea la tine la televizor. Probabil că sunt ceva cluburi interesate foarte tare să ia din bani, să ia mai mult.Echipe de la locurile 7-14. Nu e în regulă. Ne scărpinăm când nu ne mănâncă. Promovăm jucători români, dar ce să facem, jucători români care nu ştiu să lege ghetele? Mai bine să oblige cluburile ca orice jucător sub 20 de ani să nu coste mai mult de 300 000 de euro.Dacă tot e vorba de figuri impuse. Dar pentru cluburile care joacă în Europa, fac performanţă, duc jucătorii români acolo, ele nu trebuie ajutate? Să chemăm TAS-ul să împartă banii din drepturile TV", a spus Dinu Gheorghe la DigiSport.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: