Sat fără „câini“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Borcea e la Miami, Badea în Dubai, iar Săvulescu nu are nicio relaţie în fotbalul românesc. Consecinţa? Roş-albii au luat doi anonimi, Zuluf şi Ispir, de la Brăneşti şi i-au pierdut pe Chipciu şi pe Pârvulescu.

Dinamo îi ocheşte, le stabileşte preţurile împreună cu cluburile de care aparţin, iar Steaua îi cumpără! Cam aşa ar putea fi sintetizată situaţia perioadei de mercato din România.

Ratarea achiziţionării lui Paul Pârvulescu, de la Gaz Metan Mediaş, care a ajuns la Steaua, face parte dintr‑un lung şir de gafe ale acţionarilor dinamovişti. Având în vedere că şefii din „Ştefan cel Mare" nici nu prea stau în ţară, e lesne de înţeles de ce „câinii" ratează ţintă după ţintă. Borcea s-a stabilit la Miami, Badea şi-a prelungit concediul în Emirate, iar Săvulescu n-are nici influenţă şi nici putere de decizie.

Fiasco şi în vară

Şi astă-vară, campania de transferuri a fost un dezastru. Ciobotariu a avut mai mulţi jucători buni pe listă, dar până la urmă au ajuns în „Groapă" doar Luchin şi Dorel Stoica. Acest fiasco a continuat şi acum. Borcea i-a povestit, telefonic, lui Gigi Becali cât de bun e Chipciu, de la Braşov, şi cât de mult şi-l doreşte. Unde a ajuns proaspătul internaţional? La Steaua. Apoi, patronul roş-albaştrilor l-a „suflat" pe Pârvulescu, principala ţinţă a roş-albilor, din ultimele şase luni.

Gigi râde de ei

Totuşi, Dinamo a reuşit două achiziţii în această iarnă. I-a luat de la Victoria Brăneşti, care e la retrogradare, în Liga a II-a, pe Nicolae Zuluf şi pe Sorin Ispir, doi mijlocaşi anonimi, de câte 23 de ani. Desigur, ambii au venit gratis.

Şi „sărăcia" dinamoviştilor contează la slaba evoluţie a şefilor în mercato. Mai nou, Gigi Becali a ameninţat că va cumpăra jucători chiar de la Dinamo.

„Dacă nu e finul Borcea în ţară, eu mă distrez cu Badea şi cu Săvulescu. Păi, Săvulescu nici nu decide, nu contează pentru mine. Acum îl vreau pe Rus, de la Dinamo. Când se întoarce Borcea în ţară, nu mai găseşte nici jucătorii lui în curte", a spus Gigi Becali.

Borcea: „Revin. Va fi război"

Din Miami, oficialul „câinilor" a tras la foc automat. „Va fi război după ce s-a întâmplat cu Pârvulescu. Săptămâna viitoare vin în ţară şi îl iau pe Wesley. Îl luăm şi pe Marica împrumut pentru şase luni cu 700.000 de euro. Sunt supărat pe Săvulescu, fiindcă stă prea mult la televizor. Ce dracu' a făcut ăsta pentru Dinamo?", a spus Cristi Borcea.

Nicolae Badea preşedinte Dinamo: „Cine înjură pe site nu e suporter"

 „Adevărul": Suporterii dinamovişti au luat foc după ce l-aţi ratat şi pe Paul Pârvulescu...

Nicolae Badea: Noi le-am făcut o ofertă clară celor de la Gaz Metan şi ne-am înţeles cu ei, până la un punct. Oricum, Pârvulescu nu era prima opţiune de transfer pentru acel post şi acum vom concretiza celelalte variante. Mă interesează mai mult clubul şi lotul lui Dinamo decât achiziţionarea lui Pârvulescu.

Pe internet, fanii au scris că dumneavoastră sunteţi, de fapt, stelist...

Ce se spune acolo e limbaj de site şi, personal, nu mă interesează opinia celor care postează. Nu am preocuparea să intru pe aceste pagini, sunt păreri individuale.

S-au scris mesaje şi în incinta stadionului.

Repet, pentru mine e importantă părerea suporterilor adevăraţi, nu a celor de pe anumite site-uri.

Fanii au înnebunit

Susţinătorii dinamo­vişti au luat foc la auzul veştii că Pârvulescu a ajuns la Steaua. Miercuri seara, aceştia au ajuns la Stadionul Dinamo şi au vopsit zidurile de la intrările în arenă cu mesaje prin care cer plecarea actualilor acţionari. „Transferuri virtuale egal performanţe imaginare", „Adio titlu" şi „FCD nu SRL" au fost câteva dintre postările fanilor.

Iată unul dintre mesajele destinate conducerii   Foto: pchdinamo.ro

image
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite