Sârbii pregătesc „infernul“ pentru Steaua: cum va arăta arena „Partizana“ la un meciul crucial de miercuri

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Zoran Milinkovici
Zoran Milinkovici

După 1-1 în tur, la Bucureşti, Partizan Belgrad şi Steaua se vor întâlni, miercuri (ora 21.30, Pro TV), într-o confruntare decisivă pentru accederea în play-off-ul Ligii Campionilor.

Dacă Steaua a jucat cu porţile închise turul „dublei“ cu Partizan Belgrad, scor 1-1, în schimb, sârbii vor primi campioana României în „infernul“ de pe „Partizana“.

După prima zi în care au scos la vânzare biletele, organizatorii au dat 9.000 din cele 32.000 de tichete disponibile. Foarte probabil, returul de miercuri se va disputa pe o arenă plină până la refuz. 

Până atunci însă, antrenorul Zoran Milinkovici şi-a odihnit zece din cei 11 titulari folosiţi la Bucureşti. Sâmbătă, în etapa a treia a campionatului, Partizan Belgrad a pierdut, în deplasare, cu Novi Pazar, scor 3-2. Dintre cei care evoluaseră la Bucureşti, doar portarul Zivko Zivkovici a prins formaţia de start. „Nu regret decizia de a introduce rezervele. Noi am jucat foarte prost, foarte confuz, am arătat foarte multe probleme în apărare. Ar trebui să învăţăm ceva din această înfrângere“, a declarat după meci antrenorul celor de la Partizan.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite