Sârbii iau măsuri de siguranță pentru finala Cupei Davis

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Federația Sârbă de Tenis a dat asigurări că echipa Franței nu are de ce să se teamă atunci când va sosi la Belgrad pentru finala Cupei Davis, care va avea loc între 3 și 5 decembrie, la Belgrad.

Franța plănuiește să-și aducă proprii agenți de securitate, care să-i păzească pe Gael Monfils, Michael Llodra, Gilles Simon și Richard Gasquet de-a lungul șederii în capitala Serbiei, însă Slobodan Zivoijnovic, președintele federației sârbe, a dat asigurări că nu vor fi probleme. ”Ne-am luat toate măsurile necesare. Belgradul a fost mereu un oraș deschis și echipele Australiei, Statelor Unite sau Cehiei, care au fost aici în rundele precedente, nu au avut probleme”, a spus oficialul sârb.

Una dintre măsurile de securitate luate a fost limitarea numărului de bilete puse în vânzare la 5000. Restul biletelor vor fi distribuite de către Federația Sârbă de Tenis. Disputa va avea loc în Belgrade Arena, cu o capacitate de 15.000 de locuri.

Fanii sârbi sunt cunoscuți pentru ieșirile violente, ultimul exemplu fiind cel de luna trecută, de la partida de fotbal dintre Italia și Serbia contând pentru preliminariile CE 2012. Meciul a fost întrerupt după numai șase minute din cauza violențelor fanilor sârbi, italienii câștigând partida la masa verde. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite