Sârbii, dezgustaţi de ce i se întâmplă lui Djokovici: „Să vă fie ruşine pentru ce îi faceţi!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Novak Djokovici, un adevărat erou în Serbia
Novak Djokovici, un adevărat erou în Serbia

O figură foarte iubită în ţara sa, Novak Djokovici (35 de ani, 1 ATP) se confruntă cu o situaţie bizară pe care presa sârbă o consideră nedreaptă.

Faptul că Novak Djokovici a ajuns să piardă mii de puncte în clasamentul mondial, fie din cauza vaccinării, fie din cauză războiului din Ucraina, i-a revoltat pe jurnaliştii din ţara sa. Potrivit gsp.ro, care a preluat un articol din presa sârbă, ziariştii din această ţară consideră că Nole e victima unei situaţii ruşinoase!

„Punctele de la Wimbledon nu sunt primele pe care nu le poate apăra Djokovici. A fost lăsat fără ele şi în startul sezonului, când n-a avut voie să participe la Australian Open. Atacul asupra lui nu s-a oprit acolo. Mai multe turnee din Statele Unite ale Americii au luat aceeaşi decizie (n.r. – în privinţa excluderii nevaccinaţilor), alte aproape 2.000 de puncte pierdute fără drept de apel. Când tragem linie, Nole a fost lăsat fără 6.000 de puncte. Cel mai mare jaf! Dacă se menţine decizia de la Wimbledon, Novak o să cadă cel puţin pe locul 3. Şi, din nou, nu poate face nimic. Să vă fie ruşine pentru ce îi faceţi campionului nostru!“, scrie în articolul de pe alo.rs.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite