Sărbătoare la Rapid: echipa n-are patron, însă s-au dat câte 1.000 de euro la jucători. De unde au venit banii

Sărbătoare la Rapid: echipa n-are patron, însă s-au dat câte 1.000 de euro la jucători. De unde au venit banii

Pancu (în vişiniu) a fost foarte supărat după înfrângerea cu Steaua din Cupa Ligii

Situaţia haotică de la Rapid pare a fi departe de o rezolvare concretă, deşi campionatul se apropie cu paşi rapizi.

În lipsa unui investitor, Rapid e finanţată, deocamdată, de Liga Profesionistă de Fotbal (LPF). 
 
Forul condus de Gino Iorgulescu le-a dat o mână de ajutor giuleştenilor, plătindu-le o parte din banii pentru drepturile de televizare. Folosindu-se de această sumă, rapidiştii şi-au achitat restanţele către ProRapid şi au revenit acolo pentru antrenamente. În plus, fiecare jucător a primit 1.000 de euro pe card, ceea ce reprezintă o mare victorie pentru elevii lui Marian Rada. 
 
Moraru, Massone, promisiuni
 
Totuşi, situaţia clubului e, în continuare, una gravă. Omul de afaceri din Republica Moldova, Valerii Moraru, şi italianul Angelo Massone sunt în tratative pentru preluarea clubului, însă, deocamdată, cei doi oferă doar promisiuni. Moraru susţine că va vira 500.000 de euro în conturile echipei, dacă administratorul judiciar, Cristina Andronache, va semna actele prin care clubul Rapid să-i fie cedat, în mod oficial. De partea cealaltă, Massone spune că are deja un acord cu Andronache pentru preluarea echipei.
 
Unde se joacă derby-ul?
 
În mijlocul acestui haos, campionatul se apropie cu paşi rapizi. Primul meci: sâmbătă, 26 iulie, ora 21.00, cu Steaua. Va fi al doilea derby consecutiv pentru giuleşteni cu rivala din Ghencea, după cel de săptămâna trecută. Atunci, campioana s-a impus cu 2-1, folosindu-şi jucătorii de rezervă. Şi întâlnirea din Liga I se va disputa în Giuleşti, tot în faţa a 3.000 de spectatori. Asta deoarece stadionul Rapidului e într-o stare atât de precară, încât nu poate găzdui un derby cu mai mulţi spectatori în tribune.  
 
Teoretic, mai vin trei jucători
 
Rapid transferă jucători, deşi, deocamdată, n-are patron. Teoretic, portarul Bornescu şi mijlocaşii Iulian Roşu şi Valentin Balint şi-ar fi dat acordul pentru a evolua la Rapid, însă şi aceste mutări pot pica, în cazul în care clubul nu va fi preluat de un investitor. 
150
de stelişti vor fi în tribune la derby-ul din campionat cu Rapid (sâmbătă, ora 21.00, Look TV).
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările