Sânmărtean a dezvăluit de ce n-a fost titular: ce a discutat cu Piţi înainte de meci. Raţ: „Îmi cam tremurau genunchii“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După victoria de la Finlanda, omul care a „luminat“ jocul tricolorilor a explicat de ce a fost introdus pe teren abia în minutul 49. Partida de marţi a fost una specială şi pentru Răzvan Raţ, care a acordat un interviu emoţionant la finalul celor 90 de minute.

Lucian Sânmărtean a fost atât de accidentat încât a ieşit din primul „11“, însă nu suficient de mult încât să nu joace deloc! Aceasta e concluzia care reiese din declaraţiile date de Victor Piţurcă după partida de la Helsinki. Mijlocaşul Stelei a apărut şi el la microfonul TVR1, imediat după selecţioner, şi a confirmat cele afirmate de acesta.

„Jocurile sunt din trei în trei zile, iar efortul e foarte mare. Am vorbit înainte de meci cu selecţionerul şi am convenit să joc repriza a doua cu Finlanda. E prematur să vorbim despre favoriţi la calificare. Am făcut o partidă bună, mai ales în repriza a doua în care am dominat. E o victorie preţioasă pentru noi şi sper să mergem pe acelaşi drum în continuare“, a declarat Sânmărtean.

Raţ: „La debut îmi tremurau genunchii“

Dacă Bogdan Stancu şi Lucian Sânmărtean au fost eroii confruntării cu Finlanda, atunci Răzvan Raţ a fost sărbătoritul zilei. Asta deoarece, căpitanul tricolorilor a bifat selecţia cu numărul 100.

„Mă simt foarte fericit că am câştigat. Asta era cel mai important pentru mine. Altfel, nu puteam să sărbătoresc. Am ajuns la 100 de meciuri la naţională, iar acest moment e dublat de un succes pentru România. Am debutat pe <<Stade de France>>, într-o partidă cu Franţa, cu 80.000 de oameni în tribune. Îmi cam tremurau genunchii. Am multe amintiri frumoase de la echipa naţională, chiar dacă n-am participat la multe turnee finale. Am fost la şapte campanii de calificare, dar am prins un singur turneu final, Euro 2008. Îmi pare rău că n-am reuşit mai mult, dar am amintiri foarte frumoase de la naţională“, a declarat Raţ la TVR 1.

Stancu: „Cred că domnul Piţurcă va rămâne“

Autorul celor două goluri, la Helsinki, Bogdan Stancu a făcut şi el o „radiografie“ a meciului de marţi.

„Am întâlnit o echipă foarte bună. Prima repriză n-a fost prea reuşită. După pauză, ne-a ieşit totul şi am şi înscris. La pauză, am vorbit în vestiar şi am intrat mai motivaţi pe teren în partea secundă. Sincer, în vestiar, selecţionerul nu ne-a spus nimic despre o eventuală plecare. Era foarte bucuros şi eu cred că va continua la naţională“, a declarat atacantul României.

CITEŞTE ŞI:

*Piţurcă a confirmat iminenta sa plecare de la naţională: „Sunt în discuţii cu un club“. Ce a spus despre Sânmărtean

*EXCLUSIV Avem dovada că arabii vin să-l ia pe Piţurcă: biletele de avion confirmă că saudiţii au plecat spre Bucureşti

*Arabii descoperă lucruri noi despre Piţurcă: „Satana“ ajunge la porţile Oraşului Sfânt. De ce nu-l poate vizita

Sânmărtean e jucător foarte foarte bun. Mă bucur că a intrat pe teren şi mi-a dat cele două pase de gol.  Bogdan Stancu atacant România
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite