Sampras:"Nadal poate câştiga mai multe trofee de Mare Şlem decât Federer!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Legendarul Pete Sampras crede că Rafa Nadal l-ar putea depăşi pe Fedex pe lista câştigătorilor turneelor de Mare Şlem. Spaniolul a ajuns la nouă titluri după ce a câştigat US Open pentru prima oară, însă mai are până să îl ajungă pe Federer, care deţine recordul de 16 turnee câştigate.

"Dacă este isteţ cu programul lui şi având în vedere că are destul până la vârsta asta, ar putea să reuşească foarte bine. Este un obiectiv uriaş, multe titluri de Mare Şlem, mult de muncă. Singura întrebare este cât de mult mai poate rezista Rafael din punct de vedere fizic, în condiţiile în care munceşte mult pentru fiecare punct", a declarat Sampras, care are 14 titluri de Mare Şlem în palmares.

Totuşi, Sampras a avertizat că Federer nu şi-a terminat încă treaba şi că ar mai putea câteva titluri şi el. "Este un mare favorit pentru fiecare eveniment
major la care participă. A avut două mingi de meci împotriva lui Novak Djokovic, în semifinala US Open. Putea să fie foarte bine în finală. Joacă bine, nu văd niciun declin. Alţii joacă uneori mai bine. Următorii doi-trei ani sunt importanţi, dar Roger poate face faţă şi va mai câştiga turnee mari", a încheiat Sampras.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite