Salvarea Rapidului întârzie. Gruia Stoica: „Nu am avut timp să discut cu Copos“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Rapid ar putea fi cumpărată de Gruia Stoica FOTO Răzvan Păsărică/Rpressport
Rapid ar putea fi cumpărată de Gruia Stoica FOTO Răzvan Păsărică/Rpressport

Situaţia financiară a lui Rapid continuă să fie una precară şi clubul din Giuleşti a ratat ultima şansă a campionatului de a face profit, întrucât banii obţinuţi din vânzarea biletelor din derbiul Rapid - Steaua vor fi cheltuiţi, cel mai probabil, pentru achitarea sancţiunilor care vor veni în urma incidentelor din tribune.

Gruia Stoica, numele unui om de afaceri a fost asociat cu salvarea clubului giuleştean, a declarat că discuţiile cu privire la Rapid au stagnat: „În acest moment eu sunt implicat într-o afacere de preluare a căilor ferate din Bulgaria. Efectiv nu am avut timp să stau de vorbă cu domnul Copos. Dânsul a mai insistat să discutăm, dar nu pentru că nu vreau, ci pur şi simplu că nu am avut timp. Această negociere cu domnul Copos s-a suprapus cu această licitaţie foarte importantă. E vorba de prealurea a câteva mii de oameni şi acolo (n.r. - Bulgaria)“. 

Posibilul acţionar al giuleştenilor se declară hotărât să investească în sport: „Eu am 9.000 de angajaţi pe calea ferată. Am obligaţii morale faţă de ei să le dau şi lor înapoi ceva. Că e vorba de Rapid, că e vorba de altă echipă sau alt sport, trebuie să fac ceva pentru aceşti 9.000 de oameni. Domnul Andone îmi este prieten, mai mult mă convinge fi-mea, care a venit îmbrăcată în vişiniu astăzi. Nu se pune problema dacă ea e mai rapidistă decât mine, sportul ne place tuturor în familie.

Derbiul Rapid - Steaua s-a încheiat cu o remiză (1-1), golurile fiind marcate la începutul şi finalul meciului. Pentru rapidişti, Ovidiu Herea a deschis scorul în minutul 9, iar Steaua a reuşit să egaleze aproape de finele partidei prin căpitanul Alexandru Bourceanu (81'). Debutul meciului s-a produs cu o întârziere de aproximativ cinci minute, cauzată de fumigenele şi torţele aprinse în tribune, o parte dintre ele ajungând şi pe teren. În minutul 83, tensiunile acumulate au făcut ca partida să fie oprită de arbitrul Sebastian Colţescu ca urmare a atacurilor venite de la suporterii giuleşteni către Vlad Chiricheş, Iasmin Latovlevici şi Mihai Stoica. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite