Săgeata Năvodari - Universitatea Cluj 1-0: un penalty jenant a tranşat derby-ul pentru evitarea retrogradării

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cătălin Popa
Cătălin Popa

Centralul Cătălin Popa (32 de ani) a acordat opt „galbene“ într-un meci liniştit şi şi-a încununat prestaţia, dictând o lovitură de la 11 metri pentru un contact inexistent între portarul Veselovsky şi vârful spaniol Guerra.

Arbitrii români greşesc flagrant şi când presiunea, practic, nu există. Meciul dintre Săgeata Năvodari şi Universitatea Cluj a adunat 200 de spectatori în tribunele Stadionului „Farul“, la Constanţa, dar centralul tot a viciat rezultatul printr-o decizie ridicolă.

Aşa cum era de aşteptat, derby-ul pentru evitarea retrogradării a produs o luptă surdă între două formaţii limitate. O partidă în care marile ocazii au venit doar după faze fixe ar fi trebuit să se încheie cu o remiză albă. În minutul 79, a intervenit însă Cătălin Popa, numai el văzând fault la intervenţia lui Veselovsky asupra lui Guerra. Reluările Dolce Sport au dovedit că portarul clujenilor nici nu l-a atins pe vârful gazdelor!

Penalty-ul a fost transformat în golul victoriei de Vezan (81), iar rezultatul a scos Săgeata Năvodari din zona retrogradării. Formaţia pregătită de Cătălin Anghel ocupă poziţia a 14-a, prima care asigură rămânerea în Liga I, cu 28 de puncte. Universitatea Cluj e pe 15, cu un punct mai puţin.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite