Sabău vrea o minune

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ioan Ovidiu Sabău
Ioan Ovidiu Sabău

Giuleştenii au pierdut cu 4-0 prima manşă de la Heerenveen, din turul al III-lea preliminar al Ligii Europa, dar Ioan Ovidiu Sabău crede că formaţia sa încă are şanse de a accede în playoff.

„După un asemenea scor, nu îţi vine să te mai gândeşti la calificare. Te poţi gândi însă cum să ieşi cu capul sus din competiţie, să câştigi măcar returul. Eu cred totuşi că trebuie să te gândeşti şi că poţi merge mai departe. Olandezii ne-au taxat imediat pe erorile noastre. La fel pot greşi şi ei, iar noi să prindem o zi foarte bună", a declarat antrenorul în vârstă de 44 de ani.

„În primul rând, noi ne propunem să câştigăm. Dacă va fi în urma unui joc bun, cu atât mai bine. La fel de importante sunt şi punctele. Jucătorii nu trebuie să fie descurajaţi, ei trebuie să creadă în şansele lor. Nu am niciun fel de probleme cu fotbaliştii mei. E adevărat însă că echipa nu arată nici cum îmi doresc eu, nici cum îşi doresc jucătorii", a mai declarat Sabău.

„Sabău are suport total din partea clubului. Lucrurile sunt clare, în club ne respectăm între noi. Am început ca un motor Diesel, mai încet, dar ne vom lua viteză", a explicat şi Constantin Zotta.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite