Sabău: "Sunt mulţumit de pregătirea băieţilor"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ioan Sabău e mulţumit de rezultat
Ioan Sabău e mulţumit de rezultat

După meciul cu formaţia ucraineană Tavria Simferopol, întrerupt în minutul 60, la scorul de 0-0, din cauza unei defecţiuni la instalaţia de nocturnă, antrenorul Timişoarei, Ioan Ovidiu Sabău, le-a declarat ziariştilor prezenţi că a fost mulţumit de elevii săi în perioada de cantonament şi că se aşteaptă ca echipa să fie 'foarte bine pregătită la primul meci oficial'.

'Sunt mulţumit de cum au reacţionat băieţii în aceste aproape 25 de zile de cantonament', a afirmat Sabău, citat de site-ul clubului. 'Din punct de vedere fizic, pregătirea a fost destul de bună în cele două perioade din Antalya. De la meci la meci, am avut un ritm tot mai bun. (...) Eu cred că echipa va fi foarte bine pregătită la primul meci oficial', a adăugat tehnicianul.
'Am încercat în această perioadă mulţi fotbalişti noi, am schimbat şi sistemul. Au fost şi fotbalişti accidentaţi sau în urmă cu pregătirea', a mai spus Sabău. 'Cred că vom trage concluziile după primele două-trei jocuri (din retur - n. red.) despre felul cum s-a pregătit echipa', e de părere antrenorul.

Sabău a vorbit şi despre vremea aspră din ţară: 'Este greu să joci în astfel de condiţii. Trebuie curăţate terenurile, dar chiar şi aşa suprafeţele de joc vor fi îngheţate. Însă trebuie să ne adaptăm la toate condiţiile, aşa fac jucătorii inteligenţi'.

Fostul internaţional s-a referit şi la plecarea golgheterului Bucur: 'Gigel Bucur este o pierdere foarte importantă. Contează o astfel de plecare pentru o echipă ca a noastră, care munceşte foarte mult. (...) Sunt jucători importanţi în lot, ca de exemplu Parks, Goga, care trebuie să rezolve aceste probleme apărute odată cu transferul lui Bucur'.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite