Să vină banii la fete: Ce salarii astronomice oferă CSM din buzunarele bucureştenilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Crina Pintea, jucătoare de bază în naţionala României, va juca în noul sezon, la CSM Bucureşti
Crina Pintea, jucătoare de bază în naţionala României, va juca în noul sezon, la CSM Bucureşti

Având în vedere că această stagiune, care tocmai s-a încheiat, a fost una complet ratată, la CSM Bucureşti urmează schimbări masive.

Pe scurt, pleacă nişte jucătoare plătite regeşte şi sosesc altele cu salarii şi mai mari! Primele dintre ele au şi semnat deja. Iată doar câteva exemple:

*Franţuzoaica Grace Zaadi (centru), adusă de la Metz, pentru 18.000 de euro pe lună.

*Portăriţa Laura Glauser, adusă de la Gyor, pentru 35.000 de euro taxă de transfer, potrivit Eurosport. Franţuzoaica de 28 de ani va încasa 12.000 de euro pe lună.

*Crina Pintea (pivot) şi-a încheiat contractul cu Gyor. Handbalista de 32 de ani a semnat cu CSM, urmând să primească 11.000 de euro lunar.

Lista achiziţiilor pentru noul sezon curprinde şi alte nume, potrivit Eurosport: Evelina Eriksson (adusă de la Vipers), Marina Sudakova (ŢSKA Moscova) şi Kalidiatou Niakate (Brest Bretagne). 

Din informaţiile obţinute de Adevărul, şi salariile acestora vor fi în jurul sumelor de 10.000 – 11.000 de euro pe lună. „Pentru mai puţin de atât, jucătoarele străine abordate de CSM nici nu pun pixul pe contract“, ne-a explicat o sursă din lumea handbalului.

Ne dorim să câştigăm tot ce se poate câştiga pe plan intern şi să ajunge în Final Four-ul Ligii Campionilor. În momentul în care nu reuşeşti aceste lucruri, poţi să-l numeşti un sezon ratat. Cristina Neagu pentru BRD, sponsor CSM Bucureşti  

Rezultatele produse de CSM Bucureşti, în acest sezon

*Plan intern: Cupa României + Locul 2 în Liga Florilor

*Liga Campionilor: Eliminată în sferturi

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite