S-au anunţat numerele de pe tricouri pentru meciul cu Ungaria: cine va fi decarul României pe „Arena Naţională“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dacă în trecut, tricoul cu numărul 10 îi aparţinea unui fotbalist genial, Gheorghe Hagi, acum el a ajuns la un mijlocaş limitat. Convocat după trei ani la naţională, Sânmărtean n-are un „tricou de titular“.

România şi Ungaria se vor înfrunta în cel de al doilea meci din campania de calificare pentru Euro 2016 (sâmbătă, ora 19.00, TVR1). O partidă tensionată a fost umbrită, în ultimele zile, de scandalul născut în jurul imnului golănesc compus de trupa Iris pentru echipa naţională.

Mai mult, astăzi, au apărut fotografii alarmante cu arsenalul cu care huliganii maghiari vor veni la Bucureşti.

Prinsă şi ea în scandalul imnului, Federaţia Română de Fotbal a găsit, totuşi, timp şi pentru a oferi ceva informaţii legate de lotul convocat de Victor Piţurcă. Site-ul frf.ro a publicat numerele pe care le vor purta fotbalişti români la partida de sâmbătă seara. Iată lista:

1. Costel Pantilimon;

2. Cosmin Moţi;

3. Răzvan Raţ;

4. Srgian Luchin;

5. Ovidiu Hoban;

6. Vlad Chiricheş;

7. Alexandru Chipciu;

8. Mihai Pintilii;

9. Raul Rusescu;

10. Cristian Tănase;

11. Gabriel Torje;

12. Ciprian Tătăruşanu;

13. Claudiu Keşeru;

14. Iasmin Latovlevici;

15. Dorin Goian;

16. Florin Gardoş;

17. Lucian Sânmărtean;

18. Andrei Prepeliţă;

19. Bogdan Stancu;

20. Alexandru Maxim;

21. Dragoş Grigore;

22. Gabriel Enache;

23. Silviu Lung jr

Sânmărtean, rezervă?

Aşa cum se spune, nu joacă numărul de pe tricou, ci fotbalistul introdus pe teren. Cu toate acestea, de cele mai multe ori, tricoul cu numărul 10 e purtat de un jucător tehnic, capabil să facă diferenţa. 

În echipa României însă, decarul tricolorilor la partida cu Ungaria va fi Cristi Tănase, poreclit „Dodel“, un mijlocaş limitat. Surprinzător, Lucian Sânmărtean, cel mai tehnic internaţional convocat de Piţurcă va purta numărul 17, ceea ce poate fi un semn că nu va fi titular, sâmbătă seara.

Pe de altă parte, nici Goian, Gardoş şi Stancu nu sunt în primul „11“ după numerele de pe tricou, însă, cu siguranţă, măcar doi dintre ei vor face parte din echipa de start, mai ales că Stancu e printre preferaţii selecţionerului.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite