S-a umplut paharul: Balint şi Lupescu, cei mai noi contestatari ai lui Daum. Ce îi reproşează selecţionerului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ionuţ Lupescu
Ionuţ Lupescu

Prestaţiile echipei în preliminariile Mondialului din 2018, plus schimbările de neînţeles din amicalul cu Rusia, în minutele 90+1 şi 90+2, au făcut ca inclusiv oamenii care au un discurs decent, precum Balint şi Lupescu, să treacă în tabăra criticilor tehnicianului neamţ.

„Daum greşeşte şi el. Nu se poate să gestionezi aşa, e un meci amical şi ai şase schimbări! A aşteptat prea mult cu schimbările“, a afirmat Balint la Digi Sport. A completat însă, spunând că problemele fotbalului românesc sunt mult mai adânci: „Acum poate să fie orice antrenor la naţională, că nu poate să facă nimic. Selecţionerul nu poate ridica nivelul la echipa naţională“.

Ionuţ Lupescu, omul care conduce Comisia Tehnică de la UEFA, fiind, practic, şeful antrenorilor europeni, nu-l vede pe Christoph Daum potrivit pentru funcţia de selecţioner, neamţul fiind la prima experienţă de acest gen. 

„E o mare diferenţă între a antrena o echipă de club şi a antrena o echipă naţională. Chiar şi pentru experienţa lui Daum. Eu am spus în vară că nu ştiu dacă România e pregătită pentru un antrenor străin, şi, din păcate, am avut dreptate“, a spus „Kaiser-ul“ la Dolce Sport.

În aceste condiţii, preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, a rămas singurul susţinător al selecţionerului. „Continuăm cu Daum. Pentru mine nu e o înfrângere rezultatul cu Rusia pentru că a fost ofsaid clar la golul lor. Calificarea la Mondiale nu e compromisă! Şansele au scăzut pentru locul 1, dar pentru ocuparea locului 2, noi avem şanse în continuare“, a declarat şeful de la „Casa Fotbalului“.

Daum e un profesionist. E puternic şi va rezista. Gabi Enache mijlocaş România  
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite