S-a tăiat în carne vie: Huligani interzişi pe stadioane şi FCSB amendată drastic după derby-ul cu Dinamo

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Confruntarea de sâmbătă seară de pe „Arena Naţională“ s-a încheiat cu scene regretabile şi, spre lauda lor, cei de la Jandarmerie au luat măsuri pentru ca derbedeii care au provocat incidentele să nu mai fie văzuţi pe stadioane.

GALERIE FOTO

FCSB – Dinamo a adus 30.000 de oameni pe „Arena Naţională“, o cifră impresionantă pentru un meci din Liga I, însă, din păcate, incidentele n-au lipsit.

În prima repriză, arbitrul Istvan Kovacs a întrerupt jocul 7 minute din cauza scandărilor xenofobe auzite dinspre galeria celor de la Dinamo. Iar apoi, la final, nişte descreieraţi s-au luat la bătaie. Din fericire, potrivit news.ro, unii dintre ei au fost identificaţi şi, cel puţin pentru o perioadă, vor fi interzişi pe stadioane.

Iată ce a anunţat Jandarmeria Română:

*Clubul FCSB şi firma de pază au fosta amendate cu câte 5.000 de lei, iar şase persoane s-au ales cu dosar penal, pentru folosirea de materiale pirotehnice.

*Au fost constatate şi aplicate 29 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 16.550 de lei, pentru participarea şi provocarea de scandal, pătrunderea pe suprafaţa de joc sau injurii şi săvârşirea de acte şi gesturi obscene.

*10 persoane au primit sancţiunea complementară de interzicere a accesului la competiţii sportive pe o perioada de 6 luni sau 1 an.

*Totodată, au fost constatate şi 4 fapte de natură penală, cu 6 autori, acestora fiindu-le întocmite actele de sesizare pentru infracţiunea de deţinere şi folosire a obiectelor pirotehnice.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite