S-a stabilit componenţa echipei masculine a României pentru Mondialul de gimnastică de la Glasgow

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şapte gimnaşti, între care şi Marian Drăgulescu, au fost înscrişi de Federaţia Română de Gimnastică în echipa României pentru Campionatele Mondiale de la Glasgow.

Potrivit anunţului Federaţiei Internaţionale de Gimnastică, echipa masculină a României îi va include pe Marian Drăgulescu, revenit în activitate după trei ani, Andrei Ursache, Cristian Băţagă, Vlad Cotuna, Andrei Muntean, Marius Berbecar, plus Laurenţiu Nistor rezervă. Marian Drăgulescu a revenit în gimnastică în luna ianuarie, după aproape trei ani de pauză.

A fost anunţată şi componenţa echipei feminine, fiind înscrise Cătălina Ponor, Larisa Iordache, Diana Bulimar, Laura Jurca, Anamaria Ocolişan şi Silvia Zarzu, în timp ce Andreea Iridon este rezervă. Conducătorul delegaţiei României va fi preşedintele FR Gimnastică, Adrian Stoica.

Campionatele Mondiale de la Glasgow vor avea loc între 23 octombrie şi 1 noiembrie, în loturile echipelor fiind posibile schimbări până cu 24 de ore înaintea debutului competiţiei. La CM de la Glasgow se vor decide sportivii şi echipele calificate direct la Jocurile Olimpice de la Rio.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite