S-a pus preţ pe „Farmecul vieţii“: s-a stabilit suma pentru care va fi scos la vânzare brandul Rapid la licitaţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Rapid

Un club înfiinţat la 25 iunie 1923 se află acum în faliment, însă are şanse mari de a fi readus la viaţă în viitorul apropiat.

Brandul Rapid a fost închiriat de Primăria Sectorului 1 care prin susţinerea echipei Academia Rapid din liga a 4-a intenţionează să „resusciteze“ una dintre cele mai iubite formaţii din România.

În momentul în care se va organiza o licitaţie pentru vânzarea brandului Rapid, aproape sigur până la finalul acestui an, Primăria poate participa pentru a cumpăra definitiv brandul Rapid. Acum, potrivit Digi Sport, s-a stabilit preţul de la care va porni licitaţia: 406.000 de euro.

„Aceasta e suma, nu ştiu dacă e mare sau mică. E clar, însă, că valoarea sentimentală a brandului Rapid e mult, mult mai mare. Aşa cum am zis iniţial, sper ca, până la finalul lunii septembrie, cel mult începutul lunii octombrie, să reuşim să organizăm licitaţia“, a declarat lichidatorul Mihai Florea pentru Digi Sport.

Ce primeşti în schimbul sumei de 406.000 de euro?

Concret, cel care va câştiga licitaţia din acest an va primi:

*Numele echipei Rapid

*Culorile

*Cele 5 sigle pe care le-a avut Rapidul de la înfiinţare

*Palmaresul care include 23 de trofee

„La licitaţie o să scoatem atât marca, cât şi palmaresul, tot ce e legat de istoria Rapidului. Dacă e cineva care a cumpărat palmaresul, marca, culorile şi istoria, normal ar avea 10-15.000 de spectatori la fiecare meci“, a adăugat Mihai Florea.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite