S-a predat Steaua? Mărturia lui Reghecampf cu zece zile înainte de întâlnirea cu Ajax e alarmantă: „Sunt îngrijorat. Am făcut multe greşeli“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Laurenţiu Reghecampf. FOTO: Mediafax
Laurenţiu Reghecampf. FOTO: Mediafax

Roş-albaştrii întâlnesc Ajax, la Amsterdam, la 14 februarie, în prima manşă din 16-imile Ligii Europa. Timpul rămas până la meci e scurt, iar dacă olandezii au nouă goluri marcate în ultimele trei jocuri, în schimb, bilanţul bucureştenilor e mult sub aşteptări.

O victorie, două egaluri şi patru înfrângeri a bifat Steaua în meciurile de verificare din 2013. În mod surprinzător, patronul Gigi Becali n-a criticat până acum echipa. În schimb, antrenorul Laurenţiu Reghecampf a ales să tragă un semnal de alarmă.

Ce a spus?

„Sunt îngrijorat din cauza faptului că am foarte multe accidentări în această perioadă. Asta e cel mai rău. S-au făcut foarte multe greşeli în aceste amicale, greşeli de concentrare, care cred că sunt normale în astfel de perioade. Jucătorii stau de mult timp în cantonament, stăm de mult timp departe de casă, dar asta nu e o scuză pentru greşelile copilăreşti“, şi-a început „Reghe“ discursul la Digi Sport.

Sunt şi lucruri pozitive

În ciuda bilanţului negativ înregistrat în amicale, tehnicianul roş-albaştrilor are şi motive de satisfacţie.

„Un lucru pozitiv din ultimele două meciuri e posesia foarte bună, deşi terenurile nu sunt foarte bune şi sunt şi mici. E greu, intervine şi oboseala psihică. Încerc să fac programul în aşa fel încât jucătorii să aibă două zile libere înainte de meciul cu Ajax, dar e greu. Avem şi cinci jucători la naţională, avem şi probleme medicale. De astăzi vom începe să jucăm mai mult cu mingea, tactic“, a continuat Reghecampf.

De ce are Ajax prima şansă?

Acesta a admis că olandezii sunt favoriţi la calificare. „Cei de la Ajax au avantajul enorm de a juca săptămână de săptămână în campionat. Jucăm cu o echipă cu palmares impresionant, o echipă mare. Nu mai are rost să aducem jucători acum, nu ne-ar putea ajuta decât în campionat. Lista am trimis-o deja la UEFA. Trebuie să-i facem pe aceşti jucători să se concentreze, să fie conştienţi că au valoare, că nu degeaba au ajuns la Steaua“, a afirmat antrenorul.

Rusescu are glezna umflată, probabil are un ligament rupt la gleznă, dar nu e o accidentare foarte gravă. E o fractură de gradul 2. În câteva zile, va reveni, cred eu, la antrenamente. Laurenţiu Reghecampf antrenor Steaua
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite