S-a lansat CitySport, o nouă platformă de ştiri şi informaţii despre practicarea sportului în România

0
Publicat:
Ultima actualizare:
sport

Iubitorii sportului au de acum la dispoziţie o nouă platformă de ştiri despre practicarea sportului în România, www.citysport.ro

CitySport se autodefineşte drept o "Bibliotecă sportivă naţională", unde se pot găsi modele de organizare şi de antrenament pentru orice nivel de pregătire, de marketing şi management sportiv şi informaţii verificate despre infrastructura sportivă din ţară.

O categorie importantă a platformei este Registrul sportiv al României, care conţine toate asociaţiile, cluburile sportive şi bazele sportive din ţară deţinute de MTS.

Din echipa CitySport, coordonată de Adrian Socaciu (preşedinte al Institutului Sportiv Român), fac parte jurnalişti cu experienţă, profesionişti ai sportului şi antreprenori pasionaţi de sport. De asemenea, CitySport va găzdui texte scrise de 100 de contributori - sportivi de performanţă, experţi în problematica sportului şi scriitori pasionaţi de sport.

Printre subiectele care pot fi citite deja pe platforma CitySport se află interviuri cu mari sportivi români şi din străinătate, analize, reportaje, opinii şi studii de caz precum „Sportul în societate şi calitatea vieţii” (un studiu comparativ despre politicile de încurajare a sportului în patru ţări: SUA, Canada, Ungaria şi China) sau „Modelul de organizare a unui club spaniol” (studiu de caz despre strategia de ieşire dintr-o criză financiară de proporţii aplicată de clubul Real Madrid în sezonul 2000-2001).

„CitySport a luat naştere din pasiune pentru tot ceea ce reprezintă sportul. Principala noastră misiune este de a-i aduce împreună pe toţi cei pasionaţi de mişcare, de la amatori la campioni. Şi nu este vorba doar despre persoane, ci şi despre reunirea infrastructurii sportive la nivel local şi naţional. Ne dorim ca, datorită CitySport, să fie mai uşoară atât practicarea sportului, cât şi crearea de comunităţi sportive sau de fani. Vrem să redăm culturii sportului din România locul pe care îl merită şi care a dat naştere a generaţii întregi de campioni”, a declarat Adrian Socaciu. 

Platforma va conţine şi articole despre management şi marketing sportiv, diplomaţia sportului, nutriţie, psihologie, modă aplicată la echipamentele sportive, recuperare medicală, legislaţia în domeniul sportului, cercetare, tehnologie şi E-sports. Desigur, platforma abordează şi subiecte de actualitate, ştiri, astfel încât cititorii pot accesa detalii despre ultimele noutăţi în domeniu, de la rezultatele obţinute la diverse competiţii sau turnee în desfăşurare (atât la nivel de amatori cât şi de profesionişti), la explicaţii ale acestor rezultate şi punerea lor într-un context mai general.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite