S-a întâmplat la Jocurile Olimpice de Iarnă. Din ce ţară este sportivul acuzat că a furat o maşină în Coreea de Sud

0
Publicat:
Ultima actualizare:
David Duncan
David Duncan

Un sportiv participant la Jocurile Olimpice de Iarnă a fost reţinut şi acuzat de poliţia sud-coreeană că împreună cu soţia sa şi cu managerul său au furat o maşină.

Un reprezentant al poliţiei din provincial Gangwon a spus că sportivul canadian David Duncan, soţia sa şi managerul lui s-au urcat într-o maşină care nu era încuiată şi a avea motorul pornit, în zona Pyeongchang. Apoi, managerul a pornit maşina şi cei trei au plecat, însă nu după mult timp au fost opriţi de poliţie. Managerul este acuzat şi că a condus sub influenţa băuturilor alcoolice.

La  o conferinţă de presă susţinută sâmbătă, Chris Overholt, oficial al Comitetului Olimpic Canadian, a declarat că forul are cunoştinţă despre incident, dar a refuzat să precizeze cine sunt cei trei implicaţi.

“Confirmăm că incidentul a avut loc noaptea trecută. Persoanele implicate cooperează cu cei care anchetează cazul. Tratăm cazul cu seriozitate maximă”, a spus Overholt.

Radio-Canada.ca notează că toţi cei trei protagonişti ai incidentului erau băuţi şi au fost reţinuţi. Poliţia nu a precizat cine era la volan, adaugă sursa citată, care menţionează că sportivul şi însoţitorii săi au luat maşina pentru o deplasare până la satul sportivilor.

Dave Duncan s-a clasat pe locul patru în finala mică la ski cross, la JO de la Pyeongchang.Body

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite