S-a format la Petrolul, dar a trădat culorile galben-albastru chiar în ultima zi de transferuri pentru Liga 1

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ferebory Dore (stânga) FOTO Răzvan Păsărică
Ferebory Dore (stânga) FOTO Răzvan Păsărică

Ferebory Dore, fost atacant al Petrolului, care a evoluat timp de şase luni la Botev Plovdiv, în Bulgaria, s-a întors în România, dar nu la gruparea ploieşteană, ci la CFR Cluj.

Ferebory Dore, jucător care s-a consacrat la Petrolul Ploieşti, a plecat în iarna anului 2014 la Botev Plovdiv, echipă care a plătit formaţiei ploieştene aproximativ 1 milioan de euro pentru transfer. Doar că atacantul congolez nu s-a adaptat foarte bine în Bularia şi a revenit în România. Surpriză, însă, acesta a fost acontat chiar în ultima zi de transferuri nu de Petrolul, ci de CFR Cluj. 

Site-ul oficial al echipei lui Vasile Miriuţă a anunţat venirea lui Dore (25 de ani), jucător care a semnat un contract pe un sezon, cu drept de prelungire. Conform siteului de specialitate transfermarkt.de, atacantul este cotat la valoarea de 1 milioane de euro.

În afară de Dore, tot de la Botev Plovdiv a mai revenit în Liga 1, în această vară, şi Srgian Luchin. Deşi a jucat în trecut la Dinamo, Luchin nu a mai ţinut cont de rivalitatea cu Steaua şi a ajuns în curtea campioanei en-titre a României.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite