S-a format echipa şomerilor în fotbal: Ţicleanu, Belodedici şi Vlădoiu antrenează lotul şi îl duc în străinătate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După ce din cauza crizei echipele dispar pe capete, formarea unui lot din care să facă parte fotbaliştii fără angajament a devenit o misiune uşoară şi aproape o necesitate.

Antrenată de Aurel Ţicleanu, secondat de Miodrag Belodedici şi Ion Vlădoiu, selecţionata jucătorilor fără contract din România va întâlni echipa similară a Cehiei, într-un meci contând pentru calificarea la ediţia aniversară a turneului FIFPRO.

Potrivit site-ului oficial al Federaţiei Române de Fotbal, frf.ro, Sindicatul mondial al fotbaliştilor profesionişti FIFPro aniversează 50 de ani de existenţă în 2015. Cu această ocazie, va organiza un turneu al jucătorilor fără contract – ediţie aniversară, la care e invitată să participe şi România. 

Echipa noastră va disputa un tur preliminar, în care se va duela cu reprezentativa Cehiei, partida urmând a se disputa pe 26 iunie, la Kunice (Cehia). Câştigătoarea acestui meci va juca, în perioada 3-4 iulie 2015, în deplasare, cu echipa Portugaliei, în optimile turneului FIFPro.

Antrenaţi de Aurel Ţicleanu, Miodrag Belodedici şi Ion Vlădoiu

Pentru alcătuirea reprezentativei României, Asociaţia Fotbaliştilor Amatori şi Nonamatori – AFAN, în colaborare cu Federaţia Română de Fotbal, a organizat o selecţie a jucătorilor români liberi de contract, în urma căreia au fost aleşi 15 fotbalişti. Echipa, care e antrenată de Aurel Ţicleanu, ajutat de Miodrag Belodedici şi Ion Vlădoiu, a intrat în cantonament pe data de 19 iunie, la Mogoşoaia.

Pe 20 iunie, de la ora 10, a avut loc prim meci amical cu gruparea Viitorul Domneşti (Liga a III-a), încheiat cu scorul de 2-2, ambele goluri ale echipei fiind marcate de către Huiban. 

Majoritatea jucătorilor au evoluat ultima dată la FC Braşov

Plecarea echipei spre Cehia e programată pe data de 25 iunie, ora 08:05, de pe aeroportul Otopeni. Echipa noastră va fi cantonată la baza de antrenament a nationalei Cehiei. Jocul va avea loc pe data de 26 iunie, ora 18, la Kunice. Întoarcerea în România se va face pe data de 28 iunie.

Lotul selecţionat pentru meciul cu Cehia are următoarea componenţă, în paranteză fiind trecut numele ultimei echipe la care au evoluat:

Ştefan Laurenţiu Ciuculescu (Axintele), Andrei Daniel Marinescu (FC Braşov) - portari

Alexandru Mihai Ilaşi (Viitorul Ghimbav), Răzvan Bogdan Patriche-Nichita (CS U Craiova), Sebastian Bogdan Remeş, Daniel Ionuţ Barna, Bogdan Adrian Străuţ (toţi FC Braşov) - fundaşi

Valentin Marian Negru (Axintele), Răzvan George Avram (Gaz Metan), Şerban Moraru, Georgian Păun (ambii FC Braşov), Adrian Ionescu (Naft Al-Janoob), Liviu Ionuţ Mihai (CSMS Iaşi) - mijlocaşi

Bobi Gheorghiţă Verdeş (FC Olt Slatina), Dragoş Ionuţ Huiban (Naţional Sebiş) - atacanţi

Stafful tehnic e alcătuit din Aurel Ţicleanu (antrenor principal), Miodrag Belodedici şi Ion Vlădoiu (antrenori secunzi), Ciprian Costel Mozacu (team manager), Corneliu Bârsan (medic), Marius Francisc (metodist) şi Toader Oprea (maseur).

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite