S-a aflat cine este iubitul Simonei Halep. Un fost tenismen de duzină şi director de turneu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Simona Halep a fost surprinsă de paparazzi în vacanţă în Italia, în compania unui bărbat alături de care nu mai fusese văzută niciodată.

Iubitul Simonei Halep, după cum se deduce din pozele în care cei doi sunt foarte apropiaţi, este Radu Barbu, fost jucător de tenis de nivel mediocru. Cea mai bună clasare a lui este locul 1.151 ATP. 

Radu are 34 de ani şi este din Piteşti, fiind coleg de generaţie şi bun prieten cu Adrian Ungur. Cei doi au format pereche la dublu o scurtă perioadă de timp. Barbu a jucat tenis pentru o Universitate din America,  la Texas Christian University, alături de alţi jucători români. 

Radu Barbu a fost directorul turneului Comesad BCR Open disputat la Piteşti (31 iulie – 6 august), la care Adrian Ungur şi Florin Mergea au fost capete de afiş. Barbu este şi antrenor de copii. Anul acesta el a antrenat-o pe Briana Spătaru, vice-campioană naţională la 12 ani. Cel care îl cunosc pe Radu spun despre el că este un tip jovial, modest, cu mult bun simţ şi foarte glumeţ, care iubeşte mult copiii. 

Vezi AICI care sunt adversarele Simonei Halep care au căzut vertiginos din fruntea tenisului feminin

image
image
image
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite