S-a aflat cât costă lunar tratamentul pe care Mihăiţă Neşu trebuie să-l facă sperând să revină la o viaţă normală

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mihăiţă Neşu
Mihăiţă Neşu

Steaua 1986 şi Steaua 2006 au încercat să-i dea lui Mihăiţă Neşu o mână de ajutor, organizând un meci caritabil, la Sala Polivalentă.

Fostul fotbalist al Stelei este imobilizat de cinci ani într-un scaun cu rotile, după un grav accident suferit la un antrenament în Olanda, pe când juca la Utrecht. Mihăiţă Neşu luptă necontenit pentru a-şi reveni cât de cât şi a încercat tot felul de tratamente, dar din punct de vedere fizic progresele sunt destul de mici. 

În perioada următoare, el va pleca în America pentru câteva luni, unde va încerca un tratament costistor. Fostul său coleg, Mirel Rădoi, a dezvăluit că acesta costă 15.000 de euro pe lună şi că doctorii i-au recomndat să stea minimum şase luni peste Ocean, pentru eventualul transport la perioade mai scurte de timp ar reduce mult eventualele progrese pe care Neşu le-ar face. 

Neşu este paralizat de la gat in jos, el putand sa isi miste partial doar mana dreapta. În ultimii ani, el şi-a pierdut ambii părinţi şi s-a despărţit de soţie, fiind acum îngrijitt de sora sa. Dintre foştii colegi, cel mai aproape îi eete George Ogăraru, cel care a fost iniţiatorul galei de la Polivalentă.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite