S-a aflat cauza morţii lui Maradona: Ce arată raportul autopsiei şi unde va fi dus sicriul său

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Maradona

Fostul mare fotbalist s-a stins la 60 de ani, iar dispariţia sa a îndurerat Argentina, ţară care a declarat doliu naţional pentru trei zile.

La 26 de zile după ce a împlinit 60 de ani, Diego Maradona s-a stins din viaţă. Din păcate, a fost un deznodământ la care mulţi dintre apropiaţii săi se aşteptau, având în vedere stilul de viaţă pe care fostul mare fotbalist l-a dus, ani la rând.

„El Pibe D'Oro“ a suferit, la câteva zile după ultima sa aniversare, o intervenţie chirurgicală pe creier şi, chiar dacă totul a decurs bine în timpul operaţiei şi Maradona a fost externat de la spital, din păcate, recuperarea a avut un sfârşit tragic. Potrivit raportului preliminar al autopsiei întocmit de medici, Maradona a decedat din cauza unei insuficienţe cardiace. Rezultatul final al autopsiei va fi anunţat după testele toxicologice şi histopatologice, care vor releva prezenţa oricăror substanţe în corpul fostului fotbalist.

Argentina plânge după Maradona

Sicriul cu corpul neînsufleţi al lui Maradona, depus la palatul prezidenţial din Buenos Aires. Peste un milion de persoane sunt aşteptate să-i aducă un ultim omagiu

Sicriul cu corpul neînsufleţit al lui Maradona a fost depus la palatul prezidenţial din Buenos Aires.

Sicriul lui Diego Maradona a fost transportat într-o ambulanţă, însoţită de un important dispozitiv de securitate, potrivit AFP. Sute de oameni se aflau deja în faţa palatului prezidenţial (Casa Rosada) pentru a-i aduce un ultim omagiu campionului mondial din 1986.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite