Ryde, de o sinceritate incredibilă: Ce a spus despre aruncarea care a adus calificarea României

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tomas Ryde se lăsase, la un moment dat, de antrenorat, însă a fost reactivat de România
Tomas Ryde se lăsase, la un moment dat, de antrenorat, însă a fost reactivat de România

Până şi selecţionerul României, poreclit „Somnorilă“ pentru lipsa sa de reacţii în timpul meciurilor, a fost trezit la viaţă de finalul electrizant al duelului cu Ungaria.

Tomas Ryde e un selecţioner extrem de contestat în România, iar asta pentru că, pe lângă faptul că e aproape absent în timpul partidelor, ia şi anumite decizii tehnico-tactice care se întorc precum un bumerang împotriva naţionalei!

Dincolo de critici însă, deocamdată, rezultatele „vorbesc“ pentru Ryde. Ultima performanţă a României la Mondiale, bronzul din 2015, se leagă de numele său, iar acum, suedezul a reuşit să ducă în Main Round o echipă devastată, după ce a rămas fără jucătoarele de la Corona Braşov.

După victoria formidabilă cu Ungaria, Ryde a apărut la conferinţa de presă şi, potrivit Digi Sport, a fost incredibil de sincer: a spus că arbitrii n-ar fi trebuit să dicteze 7 metri pentru România la ultimul atac!

Ce a spus Tomas Ryde?

*Trebuie să spun, sincer, pe video, că la ultima aruncare...trebuie să revăd faza. S-au atins şi cred că n-a fost nimic. 

*Sunt însă fericit pentru că am câştigat. E normal să apară situaţii înşelătoare când un meci se desfăşoară într-o asemenea manieră. Jocul a fost extrem de corect, n-au existat lovituri dure între jucătoare. 

*Cred că vom avea meciuri foarte grele în Grupa Principală. Sunt fericit, a fost o luptă bună pentru mine şi pentru România.

*Sunt fericit pentru această victorie. Îmi pare rău pentru echipa Ungariei. Au jucat foarte bine în prima repriză şi am încercat să le transmit jucătoarelor mele că o diferenţă de patru goluri nu e greu de remontat, dar la şase goluri deja e extrem de dificil. 

*A fost o presiune foarte mari pe portarii României pentru că adversarele noastre aruncau foarte bine.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite