Ryde, criticat pentru selecţia făcută: Oana Manea a indicat jucătoarea de care România avea mare nevoie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cam toate deciziile tehnico-tactice luate până acum de selecţioner mai mult au încurcat echipa naţională, în loc să o ajute!

Apogeul gafelor comise de Ryde a venit în meciul cu Muntenegru! După minutul 46, România a luat şapte goluri, iar scorul a devenit 24-21 pentru ele, după ce România avusese 21-17 în minutul 46.

În acest interval dezastruos pentru România, care a inclinat balanţa în favoarea adversarelor, Ryde a luat şi o decizie tactică de neînţeles! Concret, eliminările consecutive ale lui Pintea şi Perianu au destabilizat echilibrul găsit de echipa României, iar riscul asumat de selecţioner a pus capac, declanşând degringolada în jocul tricolorelor. Ryde a scos portarul pe atac, a jucat cu doi pivoţi, iar muntenegrencele au speculat, prompt, marcând în poarta goală şi de la centrul terenului! După ce că n-a scos echipa din blocaj, Ryde mai mult a încurcat-o!

După meci, Oana Manea, cu 193 de selecţii şi 433 de goluri pentru România, a criticat şi o decizie luată de Ryde în alcătuirea lotului pentru Mondiale: „Chiper merita să fie acolo. Ca extremă, pentru mine ea e numărul 1. Nu ştiu de ce n-a selecţionat-o, dar pentru mine Laura e prima pe acel post“.

Imagine indisponibilă
Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite