Ruxandra şi-a luat revanşa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La 14 ani după ce pierdea în sferturile de finală ale turneului de Grand Slam de la Roland Garros în faţa croatei Iva Majoli, Ruxandra Dragomir, actualmente preşedintele Federaţiei Române de Tenis, şi-a luat revanşa. Î

n meciul demonstrativ sugestiv intitulat rejucarea unui vis, Dragomir a învins cu 6-3 în faţa jucătoarei care atunci, în 1997, pe zgura pariziană, câştiga singurul ei turneu de Grand Slam din carieră. Cele două, foarte bune prietene încă din perioada în care evoluau în circuitul profesionist, au îmbinat tenisul cu glumele, Majoli fiind aproape tot timpul cu zâmbetul pe buze.

„Am avut emoţii foarte mari, pentru că a fost, practic, primul meci pe care l-am disputat acasă, în România, în faţa propriilor fani. Mai mult, în tribune s-a aflat toată familia mea şi sunt sigură că, de undeva de sus, tatăl meu, pe care l-am pierdut acum cinci ani, a văzut şi el acest meci", a explicat, la finalul meciului, actualul preşedinte al Federaţiei Române de Tenis. La finalul partidei, cele două jucătoare au reeditat gestul care a făcut istorie în urmă cu 14 ani: s-au întins pe zgură, una lângă cealaltă. „Acel moment a fost foarte mediatizat atunci şi am vrut să-l oferim, pe viu, şi publicului din România", a spus Dragomir la finalul partidei.  

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite