Rusia şi Norvegia rămân obstacole de netrecut

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cotată cu şanse la cucerirea titlului mondial, în decembrie, naţionala feminină şi-a încercat din nou forţele cu puterile handbalului. Şi din nou a fost doborâtă de acestea.

Rusia rămâne piaza rea a formaţiilor noastre, după eşecul categoric suferit în septembrie la Cupa Mondială din Danemarca, fiind de constatat doar o diminuare a proporţiilor eşecului.

Cristina Vărzaru (11 goluri marcate), Ionele Stanca (6) şi colegele lor au reuşit să se apropie la un gol de trupa lui Trefilov, în minutul 50 (26-27), însă ratările, dar mai ales erorile din defensivă au condus la o nouă înfrângere (31-33).

O diferenţă asemănătoare (31-34) s-a consemnat şi în meciul cu Norvegia, cauzele fiind cam aceleaşi. În cele două partide-au remarcat portăriţele Ungureanu şi Stanciu, iar parţial Vărzaru, Stanca şi Vădineanu.

Aseară, după închiderea ediţiei, România a întâlnit Croaţia în meciul care a stabilit ocupanta locului 3. Până la CM naţionala va mai susţine două meciuri de pregătire cu România B, la Râmnicu Vâlcea, pe 25 şi 26 noiembrie, după care va fi anunţat şi lotul definitiv pentru China. 

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite