FOTO "Planul Rusescu funcţionează: mai slab, mai rapid, mai puternic"! Programul fizic al Sevillei dă roade cu fostul golgheter al Stelei

FOTO

Raul Rusescu, la vizita medicală la Sevilla. FOTO: www.estadiodeportivo.com

Raul Rusescu n-a apucat încă să debuteze în campionatul spaniol, antrenorul Unai Emery fiind de părere că românul nu este la parametrii fizici optimi. Situaţia s-a schimbat în ultimele zile.

Ştiri pe aceeaşi temă

Deşi a fost primul transfer făcut de Sevilla în această vară, Rusescu n-a intrat în graţiile antrenorului Emery. 
 
A fost considerat "restant" la capitolul pregătire fizică, aşa că staff-ul andaluzilor i-a pregătit un program special. 
 
 
Site-ul spaniol estadiodeportivo.com a publicat un material sub titlul Planul Rusescu funcţjonează, susţinut şi de un colaj de două poze, prima cu Rusescu la primul antrenament cu Sevilla, a doua cu un instantaneu suprins la ultima şedinţă de pregătire. 
 
"E vizibil mai slab, mai rapid şi mai puternic", au scris spaniolii, care au mai relatat că la antrenamentul de ieri al echipei antrenorul Emery a avut o lungă discuţie cu fostul golgheter al Stelei.
 
Rusescu, înainte şi după programul fizic pregătit de staff-ul Sevillei. Foto: http://www.estadiodeportivo.com/Rodelas D
 
Totuşi, Estadiodeportivo.com susţine însă că Emery nu-i va oferi lui Rusescu şansa debutului în La Liga nici în meciul următor, chair partida cu Barcelona. Din raţiuni tactice, pe "Camp Nou", Emery ar urma să joace cu un singur vârf, care ar urma să fie ales dintre Gameiro şi Bacca.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: