Ruinate de Instagram: Cum au fost prinse handbalistele care au recurs la o metodă interzisă de refacere!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Handbalul românesc e în stare de şoc, după ce toată echipa Coronei Braşov, cu patru jucătoare în lotul naţionalei, a ajuns în centrul unui scandal monstru legat de dopaj.

Şefii handbalului românesc sunt disperaţi! Lotul naţional va face, miercuri, deplasarea în Japonia, ţară care va găzdui Mondialul din acest an (30 noiembrie – 15 decembrie), însă, cu 48 ore înainte de plecare, România a fost zguduită de cel mai mare scandal de dopaj din ultimii ani.

Concret, după cum „Adevărul“ a scris aici, echipa Coronei Braşov le-a oferit jucătoarelor sale un tratament cu laser intravenos, interzis de regulamentul WADA! În comentariul articolului respectiv, un cititor a pus o întrebare interesantă: „Cum au fost prinse? Tratamentul nu lasă urme chimice“. Răspunsul a fost oferit de gsp.ro, printr-o descoperire a reporterilor site-ului.

Pe scurt, Agenţia Naţională Antidoping (ANAD) s-ar fi sesizat în urma unor poze suspecte postate de jucătoare pe Instagram!

Ce beneficii aduce tratamentul cu laser intravenos, interzis de Agenţia Mondială Antidoping?

*Terapia cu laser poate scădea senzaţia dureroasă, reduce inflamaţia şi accelera procesele de vindecare în cazul a numeroase afecţiuni acute şi cronice. Principalul scop al tratamentului în cazul durerii şi al condiţiilor degenerative este acela de a îmbunătăţii funcţia şi mobilitatea structurilor afectate. 

*Printr-o procedură de ultima generaţie şi minim invazivă, veţi putea trata afecţiuni articulare, depresie, insomnie, dureri cronice şi multe altele. 

*Terapia cu laser este o metodă non-farmaceutică, de ultimă generaţie, bazată pe dovezi şi efecte terapeutice pozitive obţinute de la sute de mii de pacienţi. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite