Rugbyul ca mod de viaţă! Clubul care formează caractere şi sportivi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Asociaţia Sportivă Rugby Club Antonio jr a luat fiinţă în 2013 şi de atunci a câştigat neumărate cupe, dar, mai presus de atât, i-a învăţat pe copii ce învaţă spiritul de echipă, caramaderia şi disciplina.

Asociaţia Sportivă Rugby Club Antonio jr a luat fiinţă în 2013 la inţiativa lui Dumitru Antonio, fost jucător de rugby, cu prezenţe în naţionala României Under 20.

Sunt 60 de copii împărţiţi în patru grupe de vârstă, de la Under 8 până la Under 14, care se pregătesc la complexul din Tei şi care învaţă ce înseamnă disciplina, spiritul de echipă şi îşi formează caracterul. 

În urma parteneriatului cu Direcţia de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 2, la club au ajuns şi copii defavorizaţi. „Ne propunem să îi ferim de tentaţii, să îi aducem pe calea sportului, unde au un program bine conceput. Rugbyul presupune disciplină, o concurenţă sănătoasă, creşte capacitatea de concentrare, spiritul de echipă“, spune Dumitru Antonio.
Acesta a mers din poartă în poartă pentru a căuta sponsorizări, şi a le oferi copiiilor toate condiţiile, mai ales că multe turnee au loc în afara Bucureştiului. Până acum, a găsit uşa deschisă la câteva companii, iar Kaufland şi Toshiba Medical îşi menţin sprijinul şi acum.
Mai multe informaţii despre Rugby Club Antonio jr găsiţi AICI. 

image
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite